Direktlänk till inlägg 19 september 2008

Käre Gabriel 19 sept

Av Carina - 19 september 2008 07:57

Idag vaknade din mamma och mådde mycket bättre, gråt dagen var slut och det kändes bra. Ofta varar det bara en dag och det räcker för det är jobbigt trots att det inte är så ofta nu längre. Kom upp i tid och käkade frukost. Din mamma har klagat lite för att hon alltid får sitta ytterst i soffan och då man sitter där så får man serva den andra hela tiden. Så din pappa skulle låta din mamma sitta innerst lite oftare. Men nu på morgonen kommer din mamma upp sist och då får jag ju skylla mig själv med att sitta ytterst.

 

Då din pappa kom hit tillbaka från jobbet i onsdags gick Tutan och skrek, han trodde att hon frös. Så han började bygga katt huset. Vi har köpt en frostvakt som vi ska ställa in i arbetsboden så det inte blir så kallt. Där kan se katterna vara tills vi flyttar in i huset.

 

Nu byggde din pappa ett katt hus i frigolit och la in frostvakten och byggde in den så de inte bränner sig. Han var nöjd med sitt bygge och gjorde även en gång så de kan gå in där lätt.  Tutan vill hellre ligga i förtältet fast att vi försökt få in henne i arbetsboden, har ju en kattlucka där. Pricken hittade dit nästan direkt och din pappa blev stolt då han hittade henne i huset.

Vi har även stoppat in maten där för att Tutan ska gå in där och äta och komma på att det är bra att vara där då det är kallt.

 

Idag fortsatte vi med isoleringen av taket. Vi kom på idén igår och nu var det bara att fortsätta på den linjen. Det är ju så trångt där inne och inte lätt att spika och att bara vara där över huvud taget är svårt. Det tog ju lite tid innan vi fått upp vind duken och reglarna. Men då vi fått upp dem och ätit lunch fortsatte din pappa med att isolera och så åkte din mamma iväg till apoteket.

 

Din mamma fick ju utskrivet piller av doktorn igår och eftersom att jag inte var på jympa igår så hade jag inte hunnit hämta ut dem. Men din mamma har ju ont så det känns som att det är något att prioritera.

Din mamma var på apoteket och sen åkte jag in och handlade lite och då jag kom hem fixade jag kaffe till oss. Vi satte oss i förtältet och fikade. Det var för varmt i husvagnen. Din mamma hade lagt in en bok i sin mp3 spelare och den är spännande och din mamma har med den överallt. Har jag chansen så sätter jag på den och börjar din pappa prata får jag stänga av och fråga vad han sa.

 

Vi fick färdigt isoleringen i det första facket, en fjärde del av hela taket. Det kändes mycket bra, sen mätte vi hur långa och många tak paneler vi behövde. Sågade upp dem och såg till att vi hade ytor att lägga upp alla panelerna på. Vi fick måla hälften uppe på ovanvåningen och andar hälften där nere. Din pappa målade alla paneler. Dels för att din mammas axel inte gillar att måla och för att din pappa tycker att det ska vara samma som lackar. För att det ska bli lika för hela taket och din mamma hade inte något emot det.

 

Din mamma gick in och hämtade datorn och satte mig och höll din pappa sällskap och skrev i bloggen. Det är fint med trådlöst Internet!

Det tog tid för din pappa att måla, din mamma hade tänkt se på Dobbidoo men det hann vi inte. För när din pappa var färdig så gick vi och duschade, det var nästan månsken så det var lite häftigt att få ljus in i duschen av månen.

 

Vi hann sen vem som vann… satte i soffan och kollade om det fanns någon film att kolla på. Vi hittade en gammal på kanal 9 och poppade popcorn och mös framför tv. Det var skönt att bara mysa lite och sen gick vi och la oss och sov.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards