Alla inlägg under november 2008

Av Carina - 14 november 2008 22:20

Idag hade din mamma ställt klockan men hade ju beställt väckning av din pappa. Men han kunde inte garantera att han skulle komma ihåg det… tänk att glömma din mamma… men det var just tiden som han kanske inte skulle komma ihåg.

En kompis skulle komma på frukost kl 8 så det gällde att vara uppe.

 

Din mamma skulle städa undan lite i köket och lägga alla bröd i påsar. Din mamma bakade ju sex bröd igår som ska med till Östersund. Din mamma hann med en del innan jag fick besök. Din mamma tycker att det är trevligt att träffas över frukost, då jag bodde i Lund var det vanligt speciellt på lördagar.

Vi pratade och käkade och det var trevligt. Sen började din mamma att fortsätta med köksjobbet. Vi kunde ju prata ändå, vi är ju tjejer…

 

När kompisen hade gått fortsatte din mamma, jag skulle ha lite mer med mig. Jag ska försöka få med mig så mycket som möjligt. Men då din mamma har tvättat och diskat och det ska ju i alla fall få plats först och främst. Din mamma bäddade rent i sängarna och städade upp där uppe. Packade ut i bilen och städade köket.

 

Innan din mamma skulle åka tog jag en dusch, härligt med en riktig dusch. Men din mamma saknar sitt badkar så förfärligt. Torkade av golvet i köket och ringde till Linda och sa att jag var på väg.

 

Hämtade upp henne och körde norrut. Det var kring nollan och blötsnö, så din mamma körde försiktig för det kan ju vara halt. Vi pratade hela vägen upp, fikade i Ytterhogdal och sen körde vi vidare igen. Din mamma tyckte det var roligt att få sällskap upp. Vi hade mycket att prata om så tiden gick fort. Din mamma körde förbi vårt hus så Linda kunde se men hon hade lite bråttom om in till stan men kommer nog tillbaka på måndag. Vi körde förbi din mammas nya jobb och så släppte din mamma av Linda och ringde din pappa. Skulle din mamma handla på vägen hem? Jo, det vore bra för din pappa hade inte handlat.

 

Då din mamma kom hem pussade hon mycket på din pappa och kollade vad han hade gjort då din mamma var borta. Vi har fått ett elskåp på garaget. Vi ska ha vårt elskåp där och eftersom att vi inte har något garage ännu fick din pappa göra ett tillfälligt skåp. Nu är det gjort och din pappa ska ringa till Jämtkraft och meddela att de kan koppla in vår el nu. Att vi slipper betala bygg el.

 

Din mamma började med att packa in allt som skulle vara i frysen. Din mamma tog även med piggelin så vi kan dricka drink… det var precis att maten fick plats. Sen kom din pappa och hade packning med sig. Vi tömde bilen och sen gick vi in och åt. Din mamma var så hungrig att hon nästan var otrevlig. Din mamma hade bara ätit lite mackor till lunch. så din pappa fick fixa lite mat till din mamma för hon var hungrig och sur…

Då vi ätit gick vi ut till huset igen, din mamma målar ju jämt bräder nu förtiden, kanske inte så bra för axeln med det behövs ju. Din pappa förberedde för att få in skorstenen imorgon.

 

Det blev en tidig kväll idag, vi vara båda två trötta men din mamma ville se Dobidoo men då kom vi på att vi kunde se det på datorn men usb tv:n men det blev bara hack och din mamma gav upp. Vi bestämde oss för att köpa eller kolla om din mamma har en antenn sladd som vi kan använda. Så vi somnade tidigt och det var skönt.

Av Carina - 13 november 2008 22:19

Din mamma hade satt klockan på halv nio. Din mamma får besök idag av två av tjejerna på din mammas gamla jobb. De hörde av sig ganska tidigt och har haft koll på din mamma och hört av sig mycket. Så det ska bli kul att träffa dem nu då vi har tid att prata med varandra. då Britta, en av tjejerna, hade medarbetarsamtal med mig förra hösten frågade din mamma vad hon hade för mål. – Att du inte slutar! Och då visste din mamma om att hon var gravid och skulle sluta men det kunde jag inte berätta för henne då.

 

Din mamma hade ju lite att göra innan de kom. Din mamma har ju storkok här hemma och tvättar. De ringde då de var på väg in till Ljusdal och din mamma berättade hur de skulle ta sig dit. Då de kom gick vi på tur i huset så de fick se hur din mamma bor. Vi gick ner i källaren och din mamma hämtade upp den sista maskinen tvätt som skulle hängas. Din mamma hängde en då vi gick upp och kollade där. De har ju varit med och hört vad din mamma har gjort med huset.

 

Vi tog på oss och gick ner till köpingen. Vi skulle äta lunch där nere och gick runt lite. Din mamma ville handla te och kolla lite kläder. Men då vi handlat te i andra sidan av stan så gick vi och åt lunch. Vi tog både lunch och fika på en gång. Din mamma är ju så förtjust i nachos här och det beställde vi alla tre. Vi fick först fönsterplats men sen såg din mamma att det var ledigt blad fåtöljerna och vi valde de istället. Vi satt där och pratade och pratade. Vi har mycket att prata om, dels vill din mamma veta hur det har det på Hamrelund nu. Inte bara för att din mamma vill veta om de saknar mig men vill ju veta att de tar hand om personalen och pensionärerna väl. Din mamma månar så om de på Hamrelund.

 

Vi hade en trevlig lunch och hade mycket bra diskussioner, det är kul att höra om hur livet är på Hamrelund och i Bollnäs. Då vi var klara gick vi och kollade lite till i affärer och din mamma handlade en present till din pappa och en adventsljusstake. Den var så söt, och det var som om de var din mamma och pappa som satt där tillsammans. men din mamma hittade inga kläder, vilket konstigt mode!

 

Vi gick hem till din mamma och fikade lite till. Varken Britta eller Kristin dricker kaffe eller te, men din mamma hittade fruktsoda i källaren. Då pratade vi om dig Gabriel, din mamma berättade om hur de gick till då du föddes. De berättade om hur de fick veta vad som hänt och hur chockade de hade varit. Din mamma har ofta sagt att det är inte bara din mamma, pappa och familjen som du var efterlängtad för. Nu satt Britta och Kristin och sa att de också hade längtat efter dig. De frågade också hur du hade träffat din pappa och hur det gick till. De syntes väl så tydligt på din mamma hur förälskad hon var i din pappa och därför gladde väl sig omgivningen så mycket då du skulle komma.

 

Det var dags för de att ge sig av men det har varit en helt underbar dag och de har lovat att komma och hälsa på din mamma i Östersund i vår. Vi får väl se om din mamma ska till Bollnäs och hålla utbildning kan vi ju ses igen.

 

Din mamma började baka bröd då de åkt hem och laga mer mat. Nu har din mamma lagat 17 matlådor och 6 bröd, inte illa… men det tar tid, din mamma fick även gå upp och handla mer jäst. Din mamma pratade med Britt-Marie och Helena. Hon har varit på Bali i 3 veckor och vi har bara hörts via sms under tiden. Din mamma pratade även med din söta pappa. Din mamma längtar efter honom, men nu fungerar det för din mamma att vara själv. Din pappa har ofta sagt att tänk att vi få känna så här och det tänker din mamma ofta på. Tänk vad härligt att få känna sådan kärlek, det är det som är så härligt med din pappa. Det är ju förstås lika med din mamma för din pappa. Att man kan älska någon annan så mycket, underbart!

 

Din mamma kom sent i säng men din pappa hade lovat ringa och väcka din mamma. Läste tidning men somnade så din mamma fick släcka lampan och somnande om genast.

Av Carina - 12 november 2008 22:19

Idag hade vi ställt klockan tidigt idag för att din pappa ska till jobbet och din mamma ska till Ljusdal. Din mamma ska vara hos kuratorn kl 13 men tänkte hinna handla innan jag ska dit. Din mamma ska laga mat när jag är hemma. Det börjar tryta lite nu när vi ätit mycket hemma.

 

Din pappa åkte iväg innan din mamma åkte. Din mamma hade inte så bråttom, fikade färdigt och packade ihop vad som jag skulle ha med till Ljusdal. Kollade lite på Internet och fick äntligen tag i kuratorn i Östersund och vi har fått en tid den 27 nov hos henne.

 

Din mamma har blivit beroende av talböcker, att man kan bli så fångad av dem. Nu ska din mamma börja lyssna på Olycksfågeln av Camilla Läckberg. Det är på cd och det passar ju i bilen och din mamma kan även lyssna hemma i Ljusdal på cd spelaren. Men i husvagnen har vi inte någon cd spelare men din mamma ska snart börja jobba igen och då kan jag höra i bilen.

 

Då din mamma körde blev det bara kallare och kallare längs vägen. Då jag kom till Ljusdal gick jag in på Prix och storhandlade, nu ska det lagas mat och bakas. Packade ur bilen då din mamma kom hem och åt lite lunch innan det var dags att gå till kuratorn. Pratade med din pappa innan jag gick iväg.

 

Det var bara din mamma som behövde träffa henne för jag har mått dåligt lite då och då och ville prata med någon. Sist din mamma var i Ljusdal blev jag så ledsen och skulle just då behöva kuratorn men fick ju Anna på tråden och överlevde den persen. Men det verkar komma tillbaka då och då och din mamma ville ventilera detta med henne.

Vi började prata om bygget. Hur långt vi hade kommit och när vi tänkte oss att flytta in. Hon har ju varit med från början av vårt byggande.

Vi pratade om att byggandet har stärkt din mammas och pappas relation. Din mamma sa att vi tyckte så lika i det mesta och då sa kuratorn att det kan bero på att vi pratat så mycket med varandra och att vi växt tillsammans och därför vet hur den andra tycker och tänker.

 

Hon undrade också hur det kändes att var så nära dig Gabriel. Din mamma sa att det kändes bra, men att vi inte är där så ofta. Din mamma tror ändå inte att du är där så varför ska vi vara där? Men det känns bra att ha den platsen att kunna gå till. Att det dessutom ligger så nära känns ännu bättre.

 

Sen kom vi in på varför din mamma var där. Att jag i samband med mensen går ner mig så mycket, en minidepression som varar några timmar och sen när det är över kan jag inte fatta hur jag tänkt då jag var där nere. Att jag fortfarande är så skör i vissa situationer då jag i vanliga fall känner mig som vanligt. Vi pratade om hur din mamma känner då det kommer och varför din mamma tror att det kommer. Vi pratade också om att det kanske var hormonellt. Att det kan bero på att din mammas hormoner lever ett annat liv än vad din mamma gör och föreslog att din mamma skulle boka en tid på gyn och prata med en doktor. Det skulle din mamma också tycka var en bra idé. Din mamma vill veta om allt står till som det ska. Finns det ägg? Kommer din mamma att bli gravid? Om det finns hjälp att få? Eller är din mamma och pappa för gamla? Det finns många frågor som din mamma har och vill i alla fall få veta om det fungerar att bli med barn igen. För i annat fall får vi adoptera. Detta pratade kuratorn och din mamma också om. Din mamma har funderat färdigt med den tanken att adoptera. Din mamma hade en liten idé om att adoptera ett litet barn själv men din pappa har inte tänkt den tanken. Så det måste vi börja tänka på. För om inget annat kan det kanske lätta trycket på att bli gravid och att det lossnar.

Att din mamma fått jobb skadar ju inte heller utan det gör ju att din mamma får annat att tänka på.

 

Kuratorn sa också att vi har ju först en sorg i att du inte fick leva Gabriel och nu lägger vi till en ny sorg, att vi inte blir med barn igen. En sorg kan man klara av med två på hög kan bli för mycket.

Det känns alltid bättre då din mamma varit hos kuratorn. Det är skönt att få lägga lite åt sidan, ibland räcker det med att få prata av sig. Vi får se vad som händer nästan gång din mamma får mens.

 

Då din mamma gick sa kuratorn att jag skulle veta att din mamma alltid var välkommen, ja även din pappa. Att om din mamma kände för det så var det bara att höra av sig. Det känns tryggt för även om vi har bestämt tid hos kuratorn i Östersund vet man ju inte om det känns bar att gå dit. Men nu när din mamma jobbar är det ju svårt att åka till Ljusdal mitt i veckan.

 

Innan din mamma gick tittade hon in till barnmorskan. Dörren var öppen och hon välkomnade in din mamma. Hon undrade hur det var och din mamma berättade hur det stod till, att din mamma inte blir gravid så fort hon vill. Vi pratade även om din mammas blodtyck och hon undrade om jag ville kolla det och det ville din mamma. Men jag hade 145/90! Så högt blodtryck har din mamma aldrig haft. Men hon sa att det var för att jag hade pratat med kuratorn och sa att det var normalt i detta fall.

Din mamma frågade om de andra i föräldrar gruppen hade vetat vad som hänt oss. Men det hade de inte, de hade misstänkt att något hade hänt eftersom att vi inte var på sista träffen men de trodde inte det värsta. Men det känns bra att hon berättade för dem.

Vi pratade även om statistik, din mamma har ju läst på Internet hur svårt det är att bli gravid efter 40, men hon sa att statistiken släpar efter och kände att det inte alls kunde stämma. Din mamma hoppas att hon har rätt, men det är lätt att haka upp sig på det.

Hon önskade oss lycka till innan din mamma gick iväg.

 

Jag gick upp till Ica på hemvägen, handlade ännu mer mat som din mamma ska göra. Innan din mamma åkte iväg ringde din moster med din mamma hade ju inte tid utan skulle återkomma. Då din mamma kom hem ringde hon din mamma och berättade vad som hade sagts hos kuratorn. Din mamma ringde också till Anna, hon tyckte ju att din mamma borde prata med någon så din mamma berättade för henne hur det varit idag. Det kändes bra att få prata med henne. Nu när hon jobbar pratar vi inte lika ofta längre men din mamma behöver inte prata lika ofta med henne nu när din mamma mår bättre.

Sen lagade din mamma mat…

 

Gick hem till Maggan vid sjutiden och vi skulle se på Bonde söker fru. Pratade lite med barnen och sen då det började fikade Maggan och jag och pratade massa skit. Din mamma saknar dessa stunder, innan var det så lätt för din mamma att knalla över men nu måste det planeras. Din mamma stannade hela kvällen men även din mamma behöver sova och gick sen hem och la mig. Din pappa hade sovit länge då…

Av Carina - 11 november 2008 10:49

Denna vecka har din pappa ställt klockan så vi kommer upp i tid. Vi är ju likväl inte uppe vid bygget före nio. Din mamma satt kvar och ringde till arbetsförmedlingen, de hade meddelat a-kassan att din mamma börjat jobba den 4 november istället för den 24 november. Hon skulle genast ändra det och det tackade din mamma för. Igår hittade jag på nätet att jag kan lägga in kassakorten på nätet istället för att skicka in dem via post. Det var praktiskt, nu får vi se om det kommer några pengar.

Din mamma ringde även kuratorn i Östersund men det var bara upptaget hela tiden. Får försöka imorgon igen. Din mamma gillar inte telefontider, har svårt att passa dessa tider, mail är mycket bättre.

 

Vi flyttade ut några humidboard från uterummet som ska vara i badrummet uppe. Sen bar vi in listor i uterummet. Din mamma åkte och lämnade lappen till vattenföreningen och var på kyrkogården och tände ett ljus. Det känns bra att åka dit och tända ljus, din mamma är så förtjust i ljus och det blir så otroligt fint när det är ljus, speciellt på kyrkogårdar.

 

När allt var inne åt vi lunch. Efter lunchen gick vi ut igen och nu skulle vi flytta kakelugnen. Din mamma sa att vi vickar in den, men din pappa hade olika förslag det ena värre än det andra. Din mamma är mer för det enkla än för det komplicerade. Men din mammas förslag vann och vi vickade in den och det gick riktigt bra.

Mattan låg kvar där vi lagt den och när vi var färdiga felade det med 2 mm och det kan man ju vara nöjd med! Det kändes otroligt häftig att ha den på plats.

 

En mäktig pjäs i ett mäktigt rum. Den ser inte lika stor ut så det är 4,5 meter högt i tak. Den är ju inte kaklad men det gör vi senare då vi är mer klara. Nu är den i alla fall på plats och det gå att fylla den med vatten.

Då den var på plats gick vi en runda, skulle kolla hur det går för polisen som bygger på en av tomterna vi tittade på. Det är inte kul att bygga då det är kallt och regnigt. De har ju inget tak ännu och plattan är isigt. Det var skönt med en liten promenad.

 

Efter maten skar din pappa av gummimattan och silikonade runt den. Din mamma satt och höll honom sällskap och skrev i bloggen. Din pappa vill sen han gjort något beundra det en lång stund. För din mamma räcker det att kolla ett tag, så idag satt vi där och fikade och tittade på vårt underverk. Din pappa hade fått kolla länge idag.

 

Imorgon ska din mamma åka till Ljusdal och din pappa ska jobba på jobbet och sen vara på taket. Din mamma gillar inte att din pappa är på taket då han är själv hemma. Vi lekte med våra datorer på kvällen, nu är din mamma äntligen nästan framme i husbloggen. Slet mycket med den nu men nu är det nästan klart.

Av Carina - 10 november 2008 10:32

Vissa säger att det bara föds handikappade barn eller döda barn till dem som klarar det. Skulle det vara en tröst… då önskade din mamma att jag inte var så stark. Ingen vill väl få ett dött barn? Inte känns det som det är en dålig förklaring, din mamma vet handikappade barn som inte har det bra i sina familjer.

Men varför säger man så, alla klarar av att få ett död barn. Visserligen klara man det bättre och sämre och det är väl några som tar livet av sig men det är mycket ovanligt tror jag. Din mamma tror att anledningen till att vi klarat det så bra är för vi fått allt stöd. Inte för att vi är starka utan att vi har haft personer omkring oss som har stöttat oss och som har sagt rätt saker hela tiden. Ingen har pressat oss till att bli som vanligt och tyckt att vi skulle ”gå vidare”. Redan från första stund då din mamma satt sig i ambulansen kände din mamma trygghet och att vi var i goda händer.

Antingen klarar man av det eller så tar man livet av sig. Det är de två alternativen man har och därför klara man det.

 

Däremot kan man gå stärkt ut ur det eller svagare än innan. Din mamma och pappa har lärt sig otroligt mycket av dig Gabriel och det som hände dig och oss. En lärdom vi gärna varit utan men drar nu nytta av. Att du inte kom förgäves till oss. Kommer att vara en liten ängel som sitter på våra axlar i resten av livet. Vi kommer alltid ha dig nära och det känns ändå som en liten tröst.

 

Din mamma kommer alltid sist ut till bygget. Din pappa slänger sig i kaffet medan din mamma dricker te långsamt. Då din pappa äter blir han varm och ännu varmare då han dricker kaffe så han vill komma upp och gå ut.

Då din mamma satt där och drack te ringde Linda. Pratade lite med henne och hon ska ev följa med din mamma upp på fredag till Östersund. Hon ska vidare norrut, det hade varit kul att få sällskap.

 

Då din mamma pratade med Linda ringde killen med köket. Han var på väg så din mamma gick ut till din pappa och sa att köket kommer. Vi gick ut och mötte killen och där kom det, vårt kök! Häftigt att vi får ett kök, synd bara att vi inte kan sätta in det ännu…

 

Han satte av det och sen fick din mamma och pappa dra in det på säckakärran. Det såg fint ut och vi kollade lite vad det var som saknades. Vi har ju inga vitvaror ännu och inte heller diskhon i tvättstugan men det var ju inte så mycket som vi trodde.

 

Då vi fått i köket fikade vi. Vi tar ju nu alltid upp fikat och fikar i huset. Pricken kommer då direkt och vill ha mjölk, hon har kommit på att det finns det där din pappa fikar. Då vi fikat färdigt satte vi upp det sista av taket i uterummet. Ännu en ny färdig yta i huset. Din mamma hade velat göra uterummet helt färdigt men det ska ju ändå bara fyllas med saker nu så länge så det kan väl likaväl vara ogjort. Men taket är i alla fall klart.

 

Vi åkte in till stan då taket var uppe. Vi skulle handla en gummiduk som vi ska ha under kaminen och så skulle vi kolla ytterlampor. Det är ju så mörkt ute nu att det behövs lampor, våra grannar har redan fått upp sina och det blir genast ljust och hemtrevligt. Din mamma och pappa har inte riktigt samma åsikter då det gäller ytterlampor. Vi var på Jula och hittade inga så vi ska vänta tills vi kommer till Sundsvall nästa vecka.

Vi var även och kollade när vi var tvungen att beställa klinkers till toan på ovanvåningen. En vecka innan och vi kunde beställa exakt hur många plattor vi vill ha. Din mamma trodde att vi var tvungna att köpa hela m2.

 

Det sista vi gjorde var att handla gummi och silikon till kakelugnen. Då var din pappa så hungrig och ville ha mat. Klockan var inte ens fyra och din mamma ville inte äta ännu. Åkte till macken och köpte en lampa till din mammas bil. Ett av bakljusen har slocknat. Sen åkte vi och åt och sen körde vi hem.

 

Imorgon ska kakelugnen komma på plats. Så vi städade undan allt så vi lätt skulle få dit den imorgon. Vi bar upp takbräder till ovanvåningen, din mamma sopade av en del av dessa bräder och de andra ligger kvar där.

 

Vi gick och myste i husvagnen, fikade först i huset, det är mysigt att sitta där nu när det mer liknar ett hem.

Idag är det Mårtens afton och det brukar vi fira hemma i Skåne. Helgen innan eller efter brukar vi äta kalkon, en riktig söndags middag och äpplekaka till efterrätt. Din mamma bestämde sig för att vi nästa år ska ha en Mårtens afton middag.

Av Carina - 9 november 2008 09:44

Din mamma och pappa hade sovmorgon även idag. Det är så kallt i husvagnen nu, vi kör på mindre effekt då en kabel brann innan i höst och det känns ju inte så säkert. Nu när det börjar bli kallare så är det ju även kallare i husvagnen. Så innan din mamma går upp får din pappa sätta igång gasolvärmen, det blir genast varmare då. Hoppas vi inte behöver bo här så många månader till…

 

Idag har vi fogat klinker väggen. Det blir otroligt fint. Hoppas det blir lika fint då det blir klart. Din pappa fogade och din mamma svampade bakefter. Det går inte så mycket fog för det är bara 2 mm mellan plattorna. Det är kul när man gör något som blir färdigt. Vi har gjort otroligt mycket och slitit och troligt mycket på sådant som ingen ändå ser. Men som är bra ändå, typ plattan och isolering. Men nu när man ser färdiga ytor blir man mer lycklig!

 

Din mamma sopade och målade bräder. Vi ska ju få upp taket i uterummet så vi kan flytta in saker där så vi kan få plats med köket i sovrummet. Ibland är din mamma så klok och kan räkna ut sådant. Din pappa blir ibland lite mer låst i tankarna och din mammas tankar flyr runt i kring i huvudet. Ibland kommer det ut bra saker och ibland inte alls så bra saker.

 

Det känns bra att ha dessa dagar då det bara är din mamma och pappa och att vi gör något tillsammans. Din mamma och pappa jobba jättebra tillsammans och det känns extra roligt då vi gjort något tillsammans och kan se stå där och kramas och titta och beundra vårt verk. De som säger hade det inte blivit bättre om ni hade lejt in folk, hade det varit jag hade jag inte slitit så mycket själv. Det finns ju de som inte förstår varför vi gör allt själv. Men när man sen står där och ser vad man åstadkommit vet man varför man har slitit så. Att det är värt allt! Det är en sådan häftig känsla när man ser vad man gjort att det är värt hur mycket som helst, tom att ha isolerat taket…

 

Vi tycker att vi ska hinna med så mycket på dagarna men de går alldeles för fort eller så jobbar vi för sakta! Men vi började sätta taket inne i uterummet. Det var lite krångligt för där ligger ju gips skivor mitt i rummet som vi måste var på. I alla fall den som ska vara innerst för den kan inte heller vara på golvet för där är andra saker.

Din mamma hade ställt alarmet på 21 det var deadlinen för ikväll men vi slutade en timme tidigare. Vi ska ju vara upp imorgon då taket kommer. Så vi har nästan gjort en tredjedel av taket så vi kände oss ändå nöjda.

 

Din mamma chattar med Maggan nu ibland på kvällarna och det är ju kul. Men vi har ju bara ett Internet så vi får skiftas om. Men ofta vinner din mamma…

Nu är det så kallt när man lägger sig men det blir fort varmt då vi ligger nära.

Av Carina - 8 november 2008 22:47

Nu har din mamma och pappa varit och hälsat på dig Gabriel på Minneslunden. Vi hade varit och köpt en lykta som vi skulle sätta på minneslunden. Eftersom att vi skulle till Skåne under Allhelgona helgen så åkte vi dit på torsdagen innan. Då vi kom dit visade det sig att det fanns lyktor där.

Vi tände ett ljus och la dit en liten blomma.

Din mamma har sen varit där tillsammans med din farmor en gång och själv ytterligare en gång till. Din mamma gillar ljus och vill gärna att det ska vara ljust hos dig Gabriel. Det är lika vackert på minneslunden nu som det är på sommaren. Nu väntar vi bara på snön för då kommer det nog att bli riktigt fint där.

Vi har även flyttat hjärtat här hemma, just nu ligger det nedanför vårt tallris där vi har satt en ljusslinga i som är precis utanför husvagnen.


Det känns mindre jobbigt att gå till minneslunden nu. Det känns alltid bra att vara där men det känns som att du är med mig hela dagarna ändå. Din giraff ligger hos din mamma varje dag, den var med då jag var på anställningsintervju. Jag känner att jag får krafter av dig då jag har den med mig och det känns bra.

Av Carina - 8 november 2008 21:38

Din mamma och pappa tog sig lite sovmorgon. Det var välbehövt, vi har ju varit upp i ottan varje dag. Idag ska vi börja med att kakla upp klinkers bakom kaminen. Så idag använde vi dagen till att sätta klinkers och måla bräder. Det tar mycket längre tid än vad man tror.

 

Vi har kapat upp alla bräder till alla tak förutom i sovrummen nere. Så din mamma ska måla alla dem och målet är att sätta upp dem innan din mamma börjar jobba. Din pappa kapade klinkern med rondellen, det fick vi göra ute så din mamma fick hjälpa till med att hålla ficklampan.

 

Det var en rolig dag idag trots att vi inte blev klara förrän närmare elva men vi blev klara med klinker väggen. Så imorgon ska vi foga...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards