Alla inlägg under december 2008

Av Carina - 24 december 2008 00:51

God Jul

önskar

Gabriels mamma och pappa

alla de som läser här
Av Carina - 23 december 2008 10:41

Idag fick din pappa knappt liv i din mamma, oj vad trött jag var. Det tog tid att komma igång men idag fyller din farmor 70 år och vi ska fira henne.

Igår bytte din pappa olja på bilen och han svor. Det gick inte som han hade tänkt och din mamma var med i början för jag skulle hjälpa honom till men han svor så mycket att din mamma gick hem igen.

 

Igår la din mamma ut hur många dagar som helst här på bloggen och det kändes bra. Under förmiddagen idag mös din mamma och pappa här inne hos oss själva. Din mamma lägga pussel och din pappa läser biltidningar, din farfar har sådana som din pappa fördjupar sig i nu när vi är här.

 

Vi gick in och åt lunch hos din farmor och då hade vi paket med till henne. Hon hade fått öronhängen av din farfar. Vi åt först och sen fick hon våra paket. Hon fick allt hon önskade sig, din farmor meddelade mest vad hon inte önskade. Hon fick en ansiktskräm, en amaryllis och en sylupp och allt det önskade hon sig. Dessutom fick hon ett lite större bröllops kort på din mamma och pappa i en fin ram, det hade nog din farmor önskat sig fast hon inte sagt det för hon blev glad för det.

 

Vi gick in till oss igen och tog på oss skoter kläder och tog en tur på skotern. Din pappa vill gärna åka skoter varje dag och fast att vi inte hade så lång tid tog vi en tur ändå. Då vi kom hem klädde vi om och din mamma pratade med din mormor en stund innan vi gick in till din farmor. Nu var det kaffe och tårta och hon fick fler paket, hennes brödrar och syster och svåger kom också. Det är de som även ska fira jul här med oss.

 

Vi stannade kvar en stund innan vi gick hem en sväng till, men vi skulle dit igen på middag. Men det är skönt att komma hem och lata sig lite. Din mamma bytte ut bilderna i min digitala fotoram som vi ska ta med in imorgon så alla kan se hur vi bygger. Det är bara byggbilder i den nu, och så printade vi ut bilder till din morfar.

 

Vi åt en god middag och fick kaffe och likör efteråt. Din farmor verkade glad över sin födelsedag och din mamma och pappa stannade kvar en stund även idag. Din mamma diskade och din pappa torkade och så fick din mamma några mandlar för imorgon ska din mamma lägga den i gröten. Så när vi kom hem skollade din mamma mandeln och packade in ett paket. Imorgon har vi grötlunch hos din pappas moster och då ska din mamma ta med mandeln. I vår familj har vi haft det och den som får mandeln får en paket. Dags att införa nya traditioner även på Granberget.

 

Då vi kom tillbaka packade vi in de sista paketen, sen satte vi oss i soffan och din mamma byggde pussel och din pappa kollade in den digitala fotoramen. Vi hade uppesittarkväll på och fick lite julstämning. Imorgon är det julafton och din mamma och pappa får vara tillsammans. Ifjol åkte din pappa hem på lillejulafton och då var det mycket tårar. Vi lovade varandra att vi inte skulle göra om det och så fick vi fightas i år om var vi skulle vara. Nu blev det automatisk här eftersom att din farmor fyllde 70 i dag.

Somnade som en stock i dag med…

Av Carina - 22 december 2008 22:41

Vi hade ställt klockan idag för vi ska ju iväg och åka slalom idag. Men då klockan ringde halv nio sov din mamma som en stock. Vaknade med ett ryck. Låg kvar en stund men sen gick din pappa upp och satte igång motorvärmaren och sopade av bilen. Då han kom in satte han eld i spisen och sen började han med frukosten. Din mamma blir bortskämd av din pappa. Men din pappa säger att din mamma är så omtänksam mot din pappa och därför gör han mycket för din mamma. Han är inte van vid att han tjejer har varit så omtänksamma mot honom men din mamma tycker så mycket om din pappa och gör så att han trivs.

 

Vi åt frukost och fixade fika samtidigt. Idag kokade din pappa ägg och det var gott. Vi skulle ha varm choklad med oss och mackor. Din pappa packade ut i bilen och din mamma fixade färdigt med fiket.

 

Körde iväg till Borgafjäll, det är fem mil bort och helt underbart vackert. Det är inte så många människor som bor här, men det finns många fritidshus. I Borgafjäll finns det ändå en affär och den klara väl sig bäst då det är turist säsong. Vi åkte bort till backen och det var inte mycket folk här. Det är ändå utsålt i jul på hotellet, alla biljetter till underhållningen är slut. Det är dans och underhållning här till jul och nyår och fullt varje år. Det är nog redan utsålt till nästa år. Men folket har väl inte kommit upp riktigt ännu. Dessutom åker inte norrlänningarna skidor på julen för då är det för kallt! Men som en sann skåning bryr man sig inte så mycket om vädret, vi är ju här nära skidbacken, det är ju bara att åka. Nu var det inte så kallt idag -7 grader men det blåste lite.

 

Vi köpte ett tre timmars kort och det var halva priset för det var bara ena liften som var öppen och då var det bara en backe som var pistad. Eller det var tre som man kunde åka, men start och mål var samma. Men det räckte för din mamma och pappa idag, vi har ju inte åkt sedan förra året och benen klara säkert inte mer.

Vi åkte några åk och sen hämtade din pappa fikat och vi satte oss i solen och fikade. Det var mysigt och helt underbar utsikt. Vi satt där och fikade och mös, att få ha en stuga så här nära naturen är inte helt fel. Det var ju inte heller så mycket folk och det är ju ännu bättre.

 

Efter fikat åkte vi vidare och ena varvet åkte din mamma ifrån din pappa, han ska ta på sig stavarna och det tar lite tid. Det skulle din mamma inte ha gjort. För då gjorde din mamma en jättefin volt, säkert värd många poäng. Det var lite lössnö som din mamma inte kunde svänga så bra i. Där låg din mamma och väntade på att din pappa skulle komma bakefter som han gjort alla andra gånger men denna gång hade han tappat bort din mamma. Din mamma ropade herr Jonsson men ingen svarade. Fick ta av mig skidorna för att komma upp och då var det ganska djupt i snön och lite svårt att komma upp på skidorna igen. Men din mamma kom upp och körde vidare, tyckte då att jag hörde Carina och tittade upp och körde in i en ny lössnös driva och gjorde en ny volt. Nu skrattade din mamma gott åt sig själv. Fick igen ta av skidorna för att komma upp. Då stod din pappa nere vid liften och din mamma vinkade till honom och han tog liften upp och kom till din mamma. Din mamma berättade vad som hänt och fnittrade lite hela vägen ner.

 

Vi åkte inte så mycket till utan istället körde vi en sväng i Borgafjäll, din pappa känner några som har stuga här. Vi skulle leta upp den och oj, vad det har byggt här. Din pappa körde nästan vilse. Stora fritidshus kan man säga, rena villor, men nästan inga året runt boende.

 

Körde hem och din pappa bytte olja på bilen, det gick inte så bra. Han svor så mycket att din mamma gick in och la lite pussel istället. Din farfar kom och sa att det var mat och vi gick in och åt. Sen gick vi till din pappas moster och lämnade några julkort de skulle lägga på posten imorgon då de ska till Dorotea.

 

Sen satt vi i soffan men var sin dator och lekte och fikade. Skönt att bara vara. Imorgon fyller din farmor år och vi ska på kalas. Men vi måste packa in lite fler paket.

Av Carina - 21 december 2008 22:40

Idag vaknade vi lite tidigare. Din mamma gick upp på toaletten och sen kollade jag hur mycket klockan var. Den var redan halv nio och fortfarande mörkt ute. Vi är i norrland och här är det inte så mycket ljus om dagarna vid denna tiden.

Låg kvar en stund men gick sen upp och åt frukost. Vi kan ju inte äta frukost och lunch samtidigt varje dag. Din pappa går upp och tänder i brasan först och sen gör han frukost till din mamma.

 

Då vi åt frukost kom din mamma på att jag kanske är rik, handpenningen för huset skulle komma in och tänk om den är inne nu. Fick sätta igång datorn och kolla men inga pengar där inte.

Din pappa gick ut och fixade lite efter lunch och din mamma plockade undan sen satte jag skrev i bloggen. Din mamma ligger efter och håller på att skriva igen. Snart är jag färdig och ska nog lägga ut allt imorgon.

 

Vi var hos din farmor och åt lunch. Din mamma kom dit lite tidigare och frågade din farmor om din mamma kunde baka lite. Din mamma hade ju bakat pepparkaksbröd för att ta med men glömde det. Det kunde din mamma och eftersom att ugnen var igång så det var bara att sätta igång direkt. Det stod i ugnen då vi åt lunch och sen ska din farmor ta med det då de kommer. Katterna trivs bra där inne, de får massa godsaker och blir ompysslade. Pricken börjar tuffa till sig och vill gå ut men sitter och fegar lite och idag då hon äntligen var på väg ut hörde hon hundskall och sprang in igen. Men hon kommer nog att gå ut tillslut. Din pappa sa grattis till din pappa för det är Thomas idag och det hade din mamma glömt. Gratulerade honom även jag och så fick din farfar en paket. Han fyllde år på Nobel dagen och vi sågs ju inte förrän nu. Han fick en bok om flyg och han började läsa i den genast.

 

Idag ska vi ha adventsfika för byn och vi fick städa undan lite efter lunchen för att det ska se snyggt ut då gästerna kommer. Nu har vi alla väskor och kläder i sovrummet men det är fint i rummet. Det gick fort så då hann vi med en tur på fjället. Idag snöar det inte och solen skiner. Vi åkte ut och träffade din farfar på vägen, han var ute och åkte skidor. Innan idag var han ute med sin skoter och gjorde nya spår för det hade snöat igen i de gamla.

 

När vi skulle vända och köra hem tog din mamma över ratten, eller styret, vet inte vad det kallas faktiskt. Det var lite lösare att köra nu än vad det var förra julen men det gick bra och det känns som om man kör jättefort fast man bara kör i 40.

Din mamma tänkte på din moster då vi var ute, hon skulle vilja vara här för hon är lika glad för snö som din mamma. Hon hade ringt då vi kom hem och din mamma ringde upp. Visst är det synd om mig att jag måste fira jul i snölandet. Stackars din mamma som måste var här och åka skoter och skidor om dagarna… din moster blir avundsjuk och tycker inte alls synd om din mamma.

Då vi kom hem dukade vi och fixade med kakor och kaffe. Gästerna kom i god tid och vi fikade och de uppskattade din mamma och pappas bakverk. Vi serverade pepparkakor, pepparkaksgrottor med lingonsylt och pepparkaksbröd. Din pappas morbror var så glad i pepparkaksbrödet att han fick med en bit av det hem. Han är alltid så tacksam för det han får.

 

Då gästerna gick satte din mamma och pappa sig i soffan och latade sig. Men det fungerar att ha familjen här fast att det inte är så stort. Vi pratade om att vi skulle kunna ha en skiva som man kan sätta i ena sidan så får vi lättare plats och lite fler stolar eller pallar.

 

Vi åt middag hemma hos din farmor och farfar och sen gick vi hem och hämtade våra datorer, vi skulle iväg till din pappas moster och morbror och visa hus bilder. De var ju med i sommar under två veckor och byggde. Vi fikade först och sen kollade vi in bloggen, det är bra med Internet man kan ta med sig. Vi hade din mammas med för vi kanske ville se fler bilder men det tog sådan tid och din mamma trodde att det var en Wallander film klockan nio så vi gick hem till dess.

 

Det visade sig att det inte var det men det var skönt att komma hem i alla fall. Din pappa fixade en pusselplatta till din mamma och din mamma satte genast igång och pussla. Din pappa satte sig vid datorn och var lite hemlig. Det får man vara i juletid. Då din mamma kom för att pussa på honom fällde han ner skärmen och din mamma blev så nyfiken. Men får väl tåla sig…

 

Somnade som stockar, man sover så gott här. Fast nu när din mamma och pappa har var sitt täcke sover vi så långt ifrån varandra och då kan din mamma känna sig så ensam, fast att din pappa är bara någon dm ifrån mig.

Av Carina - 20 december 2008 22:39

Din mamma vaknade av att din pappa sov och det verkade vara ljust ute. Din mamma låg och tittade på din pappa en stund och en sådan värme och glädje fyllde din mamma. Tänk att din mamma hittade sin drömprins till slut, att han fanns. För det är verkligen så att din mamma och pappa är som gjorda för varandra. Din mamma trodde inte att man kunde hitta den som är perfekt för mig men nu vet jag bättre. Samtidigt som din mamma vill lägga sig jätte nära din pappa så ville jag inte väcka honom men till slut gjorde din mamma det ändå. Din pappa vaknade och vi låg och mös. Pratade om dig Gabriel. Din mamma tyckte igår att allt här påminde så mycket om dig det luktade som det gjorde då du föddes.

 

Din pappa sa att det känns att du närmare här Gabriel än vad du är i vanliga fall. Din mamma fick tanken att du kanske skulle ha ett minnesmärke här istället. Din mamma kan se vagnen som stod i rummet framför sig och det är så mycket annat som din mamma se då tydligt här. Sådant ser inte din mamma framför sig i vanliga fall, visserligen har det kommit upp lite mer minnen nuförtiden men det är tydligast här.

Din mammas tårar kom och jag sa att det är tur att din mamma inte har mens så hon är här får då hade det varit syndaflod nu. Det kommer nog ändå att blir många tårar här under dessa dagar.

 

Då vi väl gick upp var klockan nästan lunch, vi hade sovit jätte länge. Din mamma var upp på toaletten och då var kl halv elva och sen låg vi kvar en stund till. Din farmor kom upp då vi gått upp men ännu inte ätit frukost, och frågade när vi ville ha lunch. bestämde oss för kl 12 och det var mindre än en timma dit så din mamma och pappa fick äta lite mindre frukost. Det såg ut som ett bombnedslag för vi hade bara tagit in packning igår och gick direkt och la oss.

 

Efter frukosten gick vi och åt lunch, men det var bara grötlunch så det passade oss. Din mamma pratade med katterna som hade sovit sin första natt hos din farmor och farfar och de verkar ha haft det gott. Men din farmor vaknade tre gånger i natt för katterna busade med henne. Tootsie jamade och Pricken ville sova inne hos dem, din farmor vaknade en gång av att Pricken hoppade upp vid hennes fötter. Då tog hon henne och gick in i din pappas gamla rum där de har sin mat och toalett, där var redan Tootsie och nu stängde din farmor dörren så hon kunde få sova ifred. Pricken öppnade själv dörren in till din farmor och farfar. Duktig tjej…

 

Efter lunchen gick din mamma och pappa och tömde det sista i bilen. La in alla paket hos din farmor och farfar och så satte vi igång en maskin tvätt. De rena kläderna och resten av sakerna tog vi upp till stugan. När det var klart gick vi och klädde på oss, vi skulle ut på en skoter tur. Vi åkte bara en liten kort sväng, det var inte uppkört så det var lite segt. Träffade din farmors kusin som var ute på en tur. Han var inte pratglad, han var som Ingemar Stenmark, jo… så efter lång stunds tystnad åkte vi vidare. Vi tog bara en sväng ut på fjället för det blir fort mörkt. Din pappa undrade om din mamma ville köra men jag nöjde mig med att sitta bak. Din mamma tänkte då mycket på dig Gabriel då vi åkte ut. Efter det vi kommit hem från Lycksele var vi mycket ute på fjället och då satt din mamma där bak och tårarna rann hela tiden. Även nu då din mamma åkte kom tårarna, man sitter där bak och tänker och då är det lätt att tårarna kommer. Men nu är din mamma en helt annan människa än vad jag var för 8 månader sedan. Det är mycket lättare att hantera allt nu än vad det var i påsk.

Då vi kom hem var det kaffe inne hos farmor.

 

Vi kollade lite på skidor och då kom din pappas favorit moster Astrid och pratade lite. Då hon gick så gick även din mamma och pappa för nu skulle vi klä granen. Din farfar har huggit en liten gran till oss. Den var liten och de som vet hur din mammas granar brukar se ut kanske blir förvånad. Din mamma har aldrig haft en sådan smal gran någon men vi hade inte så mycket pynt med oss heller så det passade. Din pappas morbror Magnus kom och hälsade på, han ville höra lite hur det går för vårt hus. De var ju och hjälpte till i sommar och följer ju vårt bygge med spänning. Din mamma klädde granen och då han gått satte din pappa ljus i granen på balkongen ute. Han fick först gå ut och hugga en, och den var riktigt ful men när ljusen kommer dit syns inte det så bra.

 

Vi packade upp lite och städade upp lite. Din mamma ringde Helena och pratade med henne lite, hon skulle ha lite glöggparty idag. Din mamma och pappa får väl ha ett eget glöggparty här, vi har tagit upp både glögg och sprit så det kan nog blir bra.

 

Sen var vi inne hos din farmor och farfar och åt. Efter middag hängde vi tvätt och satte igång en maskin till. Efter det gick vi upp till oss och satte och vid tv:n, det visade sig vare en deckare där och vi satte och tittade på den. Den var så läskig så din mamma fick gå och fixa fika. Då jag gjorde det hörde jag Pricken, hon stod utanför så din mamma tog henne och bar in henne till din farmor och farfar. Hon var helt vit av snö, för det har snöat sen lunch nästan. Helt underbar tycker din mamma!

 

Sen satt vi vid tv:n och bara tog det lugnt resten av kvällen. Tände en brasa, fikade åt lite choklad och kolor. Din mamma satt vid datorn och din pappa läste bil tidningar, vi hade det jätteskönt och så har vi sovmorgon imorgon igen…

Av Carina - 19 december 2008 22:38

Vi kom upp i ganska bra tid, ju tidigare din mamma kommer till jobbet kan jag sluta på kvällen. Det hade frusit i natt, det är ju bra men det är halt… vi hade ju tagit in katterna i huset igår så vi fyllde på mat och vatten där uppe istället.

 

På lunchen gick din mamma ut och handlade de sista julklapparna, din pappa var också på stan och handlade men vi träffade inte varandra. Kanske tur det för din pappa skulle handla till din mamma. Det är lite stressigt med handlandet med din mamma och pappa kommer ju inte till någon affär igen förrän efter jul.

 

Din mamma hade fullt upp idag, arbetet som jag började med innan ville jag gärna ha slutfört och idag fick din mamma behörighet till ytterligare ett program som är ett måste för att kunna vara chef så jag la en hel del tid på det. Din mamma lyckades bli färdig och gick kl 16 och körde hem direkt.

 

Din pappa var redan hemma och packade in paket. Vi fick lägga in katterna i burarna för speciellt Pricken ville ut ur huset och då vet vi ju inte om vi hittar henne igen idag. Tootsie skulle säkert gå och gömma sig för hon vill inte åka bil. Så det var lika bra att få in dem i burarna direkt. Vi gick till husvagnen för att packa ihop det sista där, det var mycket och sen började vi packa bilen. Efter ett tag fick vi packat ut allt igen och fälla sätet och då fick vi plats med allt. Så klockan 18 var vi klara att åka och det var skönt att komma iväg så tidigt. Vi hade som mål att komma iväg då men sen gick det inte lika fort. Vi skulle äta på Frösön och det tog tid. Vi kom inte ifrån stan förrän nästan kl åtta men det var lika bra att köra försiktigt för det var halt. Men det gick bra att köra, vi stannade till i Hoting och fikade och så bytte vi chaufför. Din mamma fick köra sista biten. Vi kom inte upp förrän klockan var kvart i elva men din farmor och farfar var uppe. Din farmor ville att vi skulle komma in med katterna till dem direkt så de inte behövde bo på två ställen. Att de skulle känna sig hemma där, de kommer att bli bortskämda nu och det känns nästan som de är små barnbarn till din farmor och farfar. Vi får väl se hur länge de stannar kvar här.

Vi fikade lite men sen var din mamma så trött så vi gick in. Vi tog med oss en del av packaningen och din pappa fixade så vi fick vatten.

 

Vi gick och la oss nästan direkt, packade bara upp lite som vi behövde. Då vi släckt och låg och småpratade sa din mamma att vi glömt glöggen i bilen och din pappa tog på sig lite kläder och gick och hämtade dessa. Din pappa är så gullig och din mamma skulle inte gå upp för att hämta det, i så fall hade det hellre fått frysa sönder.

Men då din pappa kom tillbaka så somnade vi som stockar.

Av Carina - 18 december 2008 22:37

Idag vaknade din mamma tidigt, idag ska jag på morgon sim på badhuset. Har man ingen dusch får man lösa det på annat sätt. Din pappa ringde då din mamma var på väg, han hade försovit sig. Din mamma simmade inte så länge för det tog tid att hitta rätt och din mamma skulle var på gruppstationen innan åtta. Det var i alla fall skönt att få komma igång och simma och efter jul ska din mamma försöka komma iväg en gång i veckan. Har fått ett friskvårds revision av min chef som jag ska handla terminskort på Friskis och svettis, hoppas på att gå dit där också nästa termin.

 

Idag kommer din pappa hem och din mamma längtar så. Idag var din mamma på möte i stan och vi fick lunch. Lunchen var kanske inte den bästa men efterrätten var desto bättre, lakrits brylépudding och det var helt otroligt gott. Din mamma skulle kunna äta hur många som helst. Mötet var snabbt avklarat och efteråt fick jag beställa tid med min chefs chef för introduktions träff. Det blev efter jul, får se vad det är för något.

 

Efter jobbet var det julhandling igen… att det aldrig tar slut. Pratade med din pappa, han var på väg hem och vi bestämde oss för att äta tillsammans på Max. Så när din mamma var klar åkte jag dit och efter en stund kom din pappa. Din mamma blev så glad då jag såg honom men kunde inte kasta mig över honom här på Max. Men han fick några pussar och en kram innan vi beställde. Din mamma skrev lite julkort under tiden vi fick vänta. Då vi ätit åkte vi hem och skulle packa in paket. Vi stod på var sin sida så vi inte såg varandras paketer och så tog vi in katterna. Vi får ha de i huset så vi vet var de är då vi ska åka imorgon.

 

Då vi var klara i huset gick vi till husvagnen, satt en stund och kollade på tv innan vi gick och la oss. Klockan var ändå så mycket för tiden går fort då man hittar på saker på kvällen efter jobbet. Det var härligt att sova sidan om din pappa igen. Nu blir inte din mamma orolig när din pappa är borta men det känns mycket bättre att sova tillsammans med honom.

Av Carina - 17 december 2008 22:36

I natt vaknade din mamma av ett brak, det lät som om någon höll på att slå på husvagnen från alla håll. Det var nog is flak från taket som lossnade nu när det är plusgrader. Men din mamma blev rejält rädd och vaknade och satte mig upp. Kom på att det nog var isflak och om inget annat så låtsades din mamma att det var så för annars skulle jag inte våga somna om. Klockan var ju inte mer än 2 så din mamma hade flera timmar kvar att sova.

 

Din mamma kommer lättare upp då din mamma sover själv för då vet jag att ingen annan tänker väcka din mamma. Så din mamma kommer iväg tidigt på morgonen då din mamma är själv. Släppte ut katterna och hämtade julkorten i huset, körde sen iväg till jobbet. Pratade lite med din pappa men han skulle duscha och äta hotellfrukost, tänk inte på din smutsiga fru som måste laga gröt själv!

Jobbade hårt på jobbet och glömde nästan bort fika rasten, men fick fika samtidigt som vi hade ett möte. På lunchen var din mamma ute och handlade julklappar. Hann med en liten macka på vägen.

 

Vi hade möte på eftermiddagen och då fick vi var sin julklapp, en tvättlapp och en fribiljett till badet. Din mamma valde att få fyra gånger på morgon sim som din mamma tänkte börja på. Efter det hade distriktssköterskorna kakbuffé. Det har de alltid på sista personalmötet och det var säkert 15 olika sorter och det gillar din mamma. Bara småkakor och din mamma var tvungen att nästan äta av alla sorter. Det tog tid innan din mamma kom ifrån jobbet men hann handla lite till innan jag åkte hem.

 

Var inom Coop och handlade för att få tag på julfrimärken men kom ut med en kasse men inga frimärken. Din mamma åkte då till Statoil och de hade äntligen frimärken. Satte på dem på korten som din mamma hade tjuvskrivit på jobbet. Då din mamma äntligen kom hem åt jag mat. Först släppte din mamma in Pricken i huset och satte av det jag hade handlat där. Kollade lite mail och tv och sen gick din mamma och hämtade Tootsie och gav katterna mat och vatten och så hämtade jag saker i friggeboden och sen packade jag in fler paket. Din pappa verkar ha varit snäll för han kommer att få jätte många och din mamma verkar inte alls ha varit snäll för din pappa verkar inte ha köpt så många till din mamma. Då din mamma packade in paketen kom hon på hur många paket som din pappa verkligen får.

 

Ringde till Inga-Britt, vi har pratat en del via e-post men det blir bättre live. Då jag var klar med det tog jag ut katterna och gick till husvagnen. Då kom din mamma på att hon skulle ringa din farmor och meddela vad vi ska ha handlat. De ska till Dorotea och handla imorgon och då handlar de till oss. Pratade med henne en bra stund och sen väntade din mamma på att din pappa skulle ringa men det gjorde han inte.

 

Till slut ringde din pappa, han hade träffat en kille härifrån på hotellet och de pratade teknik. Han var lite samma typ som din pappa och de hade mycket att prata om. Din pappa pratade lite och sen ville han sova. Din mamma tvingade honom att prata en stund till men sen la vi på och din mamma skrev lite i bloggen innan jag somnade. Hoppas det inte händer något inatt!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards