Alla inlägg under juli 2009

Av Carina - 2 juli 2009 21:05

 

Upp i ottan igen... tycker att nätterna går alldeles för fort. Din mamma sover som en kratta, vaknar ofta och snurrar runt, runt, runt så lakanen trasslar sig. Ögonbindeln fungerade bra och det var skönt att det var mörkt, men din pappa... han har din mamma problem men nu. Vi har bara ett täcke och din pappa somnar utan. Sen på sen natten då din pappa börjar frysa tar han hela täcket från din mamma och lägger sig ovanpå det, i försvar... Då din mamma försöker ta det håller han kvar det och din mamma får med kraft dra det ifrån honom. I natt som kommer får han ha ett eget täcke.


Dagen gick fort och idag gick vi ner till hamnen och åt lunch. Vi handlade på vägen dit. Din mamma hade med sig kameran idag så jag tog lite kort där nere. Det är så mysigt att gå dit och äta. Lunchen var inte så lång idag och för vi skulle på möte båda två efteråt.


Din mamma kom hem i ganska god tid, var inom och handlade lite skruv på vägen. Fixade middag och karlarna försvann upp på taket igen. Imorgon kl nio kommer bonden och hjälper till med att få upp teglet på taket. Så idag måste allt vara färdigt för det.


Så fort din mamma kommer innan för dörren, måste jag kolla äggdonations forumet. Din mamma vill veta allt denna gång om hur det går till. Vill verkligen att det ska komma syskon till dig Gabriel och då vill jag se till att göra det så bra som det går. Kan jag påverka i en bra riktning vill jag kunna det. Annars tror din mamma att man ska leva som vanligt då man väl är gravid. Din mamma läser inte på om vad man får äta och göra eller inte utan lever livet bara. Doktorn sa ju att din mamma inte kunde påverka det som hände så jag ska inte oroa mig för det igen.

Din mamma kollar även vår egen nya blogg www.bebistillverkning.bloggagratis.se och din minnes sida Gabriel http://www.evigaminnen.se/minnessida/gabriel-dahl

Av Carina - 1 juli 2009 21:45


Din mamma åkte till jobbet och idag ska din farmor och farfar åka hem till fjället. Din farmor vill kolla upp blommor och annat och din pappas moster vill hem och hälsa på innan de kör söderut. Nu får din pappa och mamma sköta maten och fikat. Din pappa får fixa lunch och eftermiddags fika och sen kommer ju din mamma hem och sköter resten.


Din mamma och kollegan var nere på stan idag igen och åt. Vi skulle äta på Marité men där hade de ingen lunch så vi gick vidare. Nere i parken har de ett kafé men just idag fungerade inte kortläsaren. Gick sen till ett annat kafé och handlade sallad och sen hamnade vi på ett torg och satte oss där i skuggan och åt. Nu kan man knappt vara i solen för det är så varmt. Härligt men jobbigt!


Din mamma skulle handla på vägen hem och idag fastnade din mamma på jobbet så det blev sen hem och din mamma var efterlängtad... de var hungriga med andra ord. Din mamma var trött och lite grinig men det gick över då din mamma kom på att din pappa faktiskt gör hur mycket som helst. Din mamma gör faktiskt minst just nu, jobbar och sen inte mycket mer, men nu får jag sköta maten och disken. Trist jobb men det är ju faktiskt viktigt och uppskattat.


Det blev ju halvfabrikat men din farmors biffar. Vi åt och sen fortsatte grabbarna och jobba och din mamma plockade undan inne. Vi drack kaffe ute i garaget och din pappa fixade kaffe. Din mamma är inte lika bra på perkulatorn. Efter kaffet är det inte så mycket mer jobb. Din mamma bloggade lite på hus bloggen. Idag är det juli och denna månaden åker vi till Riga. Vi får veta den 6:e då vi åker... det ska bli spännande.


Idag köpte din mamma ögonbindel på stan och ska prova den i natt. Det blir mörkt då och kanske kan din mamma sova bättre.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards