Alla inlägg under augusti 2009

Av Carina - 23 augusti 2009 12:25

Idag var det meningen att din mamma och pappa skulle gå upp då din mammas pillerklocka ringde. Vi låg kvar en stund ändå, det är så mysigt att ligga och filosofera på morgonen. Vi gick däremot upp tidigare än väntat. Vi åt frukost och din mamma ligger ju i soffan och äter mackan numera. Mår lite illa då jag äter och orkar inte sitta uppe så jag ligger och äter. Din pappa satte sig sidan om i fåtöljen och höll din mamma sällskap. Där slöade vi bara och gjorde ingenting fast vi borde.

 

Till slut började din pappa bära upp saker och fylla bilen. Din mamma gick ner och packade ihop mer som din pappa kunde bära upp. Slängde en massa skräp och såg till att vi tagit med oss allt. Din pappa fick gå en extra tur innan vi åkte så vi hade med allt. Din pappa packade bilen och din mamma plockade vindruvor. Vi skulle ha med som färdkost. När allt var packat och klart slängde vi skräpet, larmade huset och åkte till Lund.

 

Vi var hos kusin Ian och idag var han piggare. Han satt i vagnen och så gick vi ner till blocken och åt i restaurangen. Ian får inte äta vanlig mat för de vill veta extakt hur mycket protein och kolhydrater han får i sig för njurens skull. Han ville så gärna ha din mosters lasagne men fick inte. Det är synd om den kraken, men för hans skull är det ju bäst att han får äta sin speciella välling.

Han kommer att få lära sig allt från början igen. Propparna har satt sig så han inte kan sitta, gå och prata ordentligt. De vet fortfarande inte om han kommer att få några men ännu men han gör framsteg hela tiden så vi har ju förhoppningar på att det ska blir bra. Det som oroar är ju att de inte vet varför han får detta. Det är ju skrämmande.

 

Han ville inte prata med din mamma, inte med någon alls för den delen. Han vill vara själv, han vill inte att någon rör honom eller tittar på honom. Det blir väl för mycket intryck för honom och han behöver lugn och ro. Din mamma berättade för honom att han måste bli piggare så han kan komma upp till oss och åka pulka och skoter och då lyssnade han och pep inget alls. Klart han vill åka upp till sin moster i norrland. Din mamma stal några pussar från honom ändå fast jag inte fick men nu kommer jag inte att träffa honom på tre veckor. Det kändes i alla fall mycket bättre att se honom idag än igår.

 

Din mamma och pappa körde till Helena. Vi skulle byta våra paket. Vi bjöd in oss på lite fika och stannade där nästan en timme innan vi körde norrut. Vi skulle ha åkt vid lunch tid men nu blev klockan halv tre. Tur att vi inte skulle längre än till Stockholm. Vi stannade i Värnamo och åt mat och sen på din mammas favorit ställe vid Vättern och fikade. Din mamma körde en liten bit men kände att jag var så okoncentrerad och vinglade hit och dit på vägen. Så då vi stannade vid Gyllene Uttern fick din pappa köra igen.

Vi körde ända tills Södertälje och då bytte vi så din mamma körde. Jag är bättre på att köra i Stockholm då jag vet vart jag ska.

 

Vi hade tur att hitta en parkering utanför Anna och vi kom äntligen fram strax efter 21.00 Vi fick fika och satt och pratade ganska länge. Din pappa tittade på film och vi somnade trötta vid halv tolv tiden.

Av Carina - 22 augusti 2009 12:23

Idag skulle vi åka till familjen Svensson men vi skulle också hälsa på Ian. Elin fyller år idag och din mamma brukar alltid ha åkt hem då hon fyller så det är kul att vi kan komma rätt dag ett år i alla fall. Dessutom hade din mamma många paket att packa in. Din mormor skulle komma hem och vi skulle gå igenom lite saker som hon ska avyttra och det kanske är något vi vill ha.

 

Så din pappa la sig och latade sig och din mamma packade in paket. Till slut tvingade din mamma din pappa att hjälpa till. Då din mormor kom hade hon så bråttom att vi inte hann kolla sakerna. Vi ska dock ta upp vaggan som alla din mammas syskon legat i och Ian… Nicke fick den då han föddes. Vi hittade även en hall lampa och några glas. Annars var det inget vi ville ha.

 

Vi gjorde oss i ordning och åkte till sjukhuset. Idag var Ian inte alls pigg. Han ville inte att vi tittade på honom eller pratade med honom. Din mamma stal några pussar i alla fall men det var det ända. Det är så hemskt att se honom så, det känns som om han har ont i skinnet. Vi stannade inte så länge utan vi åkte vidare. Vi skulle vara hos Svenssons klocka två och då tänkte din mamma att det var kaffe och kaka så vi stannade på Statoil och åt lunch. Din mamma orkade inte så mycket så din pappa åt din mammas mat också.

 

Då vi kom fram visade det sig att det var mat och vi var propp mätta. Din pappa lyckades ändå äta lite men din mamma fick inte i sig så mycket. Det lilla jag åt var gott i alla fall. Vi satt ute och det var regn i luften men vi klarade oss nästa helt utan. Det var kul idag igen för nu träffade jag gamla bekanta igen. Det var Ann-Catrins lillebror och familj och hennes mamma. Vi har ju umgåtts mycket under åren.

 

Nu har de en liten bebis, 6 veckor som din mamma lånade lite. Hon låg och sov och var så snäll så. Det var mysigt och tänk att din mamma har två sådana i magen. Det är fortfarande svårt att inse det men jag lär väl märka dem en dag.

 

Vi fick sen kaffe och kaka, de gamla åkte hem och vi stannade kvar och fick även mat. Lite rester men din mamma och pappa är så glada över att inte behöva fixa mat själv. Din mamma låg och vilade lite på soffan, bakfyllan gör sig påmind lite nu och då. Vi körde sen hem samtidigt som familjen Andersson och vi körde bakefter dem ända till S. Sandby. Vi valde inte motorvägen denna gång. Blomman vi köpte hade vi kvar hemma men vi ska lämna den till Ann-Catrin imorgon då hon jobbar.

 

Vi somnade gott då vi kom hem. Imorgon ska vi packa och kanske borde vi ha gjort det innan men det är så jobbigt. Nu är det i alla fall sista natten i Flyinge för denna gång. Blir det fler gånger vet vi ju inte för din mormor ska sälja huset, blir det i år eller nästa vet vi ju inte förstås. Hon har lite svårt för att lämna det tror jag.

Av Carina - 21 augusti 2009 20:30

Morgonen är som vanligt, sova länge, inta frukosten i soffan då din mamma mår lite illa då jag äter och det känns alltid bättre att ligga ner och äta. Det är som om din mamma var bakfull varje dag, inte går det över heller som det brukar göra det. Det är det som är det tuffa. Din pappa säger alltid då din mamma mår dåligt, det är bra! Han tror att det är så bra för Knoll och Tott då jag mår illa, jag hoppas han har rätt.

 

Idag skulle vi göra stan. Din mamma måste alltid vara inne i Lund och insupa atmosfären och inhandla te och gå på Flash. Nu är det inte lika kul att gå på klädes affärer då din mamma snart kommer att vara tjock som en boll. Det regnade men det var så varmt i luften att man inte blev blöt och de är ju häftigt.

 

Din pappa är så snål på vissa saker och det är bland annat parkering. Så din mamma måste jämt betala så han inte ser hur mycket det kostar. Vi var hungriga och vi gick till första bästa restaurang. De hade inte så billiga priser men det var gott. Vi åt pasta cabonara och vi fick mycket mat. Då vi ätit gick vi till stan. Vi skulle leta upp en bok till Ian om Nalle puh som han gillar så mycket. Men det fanns bara original böckerna och de var inte som Disney och då skulle han inte känna igen sig. Din mamma hittade istället en bil bok som vi köpte.

 

Vi var på te affären och fyllde på depåerna och handlade de sista paketen till Helena och adventskalendern. Vi gick på kafé och fikade efter vi varit på Flash, din mamma hittade ingenting att handla och det var väl lika bra det. Innan vi gick till bilen var vi inne och handlade det sista till Helena och även paketpapper och paket snöre.

 

Vi träffade din moster på vägen, hon skulle ner och kolla lite och få lite luft. Vi körde hem och vilade oss lite och sen gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan igen. Vi skulle bjuda din moster på middag på Glorias för hon har fyllt 30. Din morbror skulle också ha kommit men de blev ovänner så det blev inget med det.

 

Vi beställde var sin hamburgare och din moster drack vi och din pappa Guinness och din mamma Fanta. Det var lika gott som det brukar var och din moster tyckte maten var god och vi hade en trevlig kväll. Din mamma höll ut tills pillerklockan ringde och skulle väl egentligen vilja vara ute längre men då hade jag behövt en säng eller soffa att ligga i. Mår ju bäst i sängläge. Vi var alla nöjda och vi körde och lämnade din moster. Hon skulle pussa Ian från moster och så körde vi hem. Det kändes bra att få ha lite fest ändå för din moster fast Ian är på sjukhuset och inget är som vanligt.

Av Carina - 20 augusti 2009 19:37

Sovmorgon är härligt! Snart är de slut på det så det gäller att njuta av dem. Idag var det lugna gatan, vi åt frukost och sen åkte vi till affären och handlade. Vi skulle faktiskt laga mat idag, tro det eller ej.

 

Din mamma har svurit mycket för att Internet inte fungerar hos din mormor och så även idag. Det är nästan som att din mamma längtar hem lite. Vi har ju planerat om, först tänkte vi åka hem på måndag men nu åker vi redan på söndag och ska hälsa på din mammas mormors syster i Stockholm på måndag. Din pappa har inte träffat henne någon gång.

 

Vi lagade korvstroganoff och det var gott. Din mamma mår inte så bra och har svårt för att stå upp men det gick bra att laga maten. Det går ju snabbt och sen får man ju sitta då man äter. Lunchen blev lite sen, vi ska till din mormor i kväll och äta.

 

Din mamma väntade på att din moster skulle ringa och säga att vi kunde hälsa på Ian men icke sa Nicke. Då vi ätit gick vi en runda upp i Amerika. Vi har ett eget Amerika i Flyinge. Inget är sig likt då din mamma var liten. Det är en som köpt marken och hägnat in den och man får inte gå in överallt längre. Men vissa saker var sig lika. Vi gick på gator som din mamma inte har en aning om vem som bor eller har bott, bara några enstaka men det var säkert bara gamlingar som bodde där.

 

Vi åt vildplommonen som växer på vägen upp till Amerika men de var inte alls så goda som din mamma mindes dom. Då vi gått en sväng gick vi hem igen. På vägen hem var vi inom plantskolan och handlade en blomma till din mormor och en till familjen Svensson. Vi kom iväg lite sent och din mormor längtade efter oss och ringde efter oss.

 

Din pappa har aldrig varit hos Thomas förutom häromdagen då vi var där och hämtade din mormor då vi skulle ut och äta. Då gick vi husesyn, nu började vi äta direkt. Först fick vi förrätt och sen köttfärs röra och ris. Då vi ätit skulle din pappa och Thomas ut och kolla i hans verkstad och då åkte din mamma till din morfar och lämnade te och vindruvor. Din mormor har fullt med vindruvor och de blir ju färdiga alla på en gång så din mamma har tagit med till alla som vi besökt.

 

Din pappa och Thomas har lite gemensamt med att uppfinna lite och pyssla lite. Det fanns lite saker där som din pappa skulle vilja ha med sig hem. Vi drack sen kaffe och åt lite kakor. Din pappa och mormor drack Bailey. Din pappa har tur att han alltid har en chaufför nu för tiden. Då din mamma ätit pillerna åkte vi hem, det är lagom att åka hem då.

Av Carina - 19 augusti 2009 18:18

Din mamma och pappa har svårt för att gå upp på morgonen. Det är skönt att sova och här man dessutom inget planerat så är det ännu svårare att komma upp. Idag väcktes vi av din moster. Hon undrade om vi kunde eller ville köra hem henne till Malmö så hon kunde hämta lite mer saker och lämna tillbaka lite annat. Vi hade inte annat för oss så vi bestämde det.

 

Vi gick upp och åt frukost, latade oss lite och sen körde vi och mötte henne i Lund. Vi körde först och mötte din mormor och så handlade vi lite mat. Idag skulle vi få hemlagat. Din moster föreslog kokt torsk och vit sås och det är din mammas favorit mat.

 

Då vi kom hem till din moster hjälpte din pappa till i köket, han fixade potatis och städade undan där. Din mamma dammsög och din moster fixade mat och packade. Vi åt och sen packade din moster vidare och din pappa fixade i köket. Din mamma kelade med Inka, katten. Innan vi åkte fikade vi på kladdkaka, vispgrädde och te/kaffe.

 

Din morbror kom och hämtade din moster, din mamma och pappa skulle till din morfar ikväll och då behövde vi inte åka via Lund. Det är besöks förbud hos Ian men förhoppningsvis kan vi åka dit imorgon. Han ska då komma ner på avdelningen. För att slå ihjäl tiden innan vi skulle vara hos din morfar så åkte vi till lite affärer. Vi var på ÖB och handlade lite, din mamma ska ju ha ihop 31 paket till Helenas julkalender. Hittade lite smått och gått där. Vi var sen på lite fler affärer och så var vi på Hornbach, ett typ Bauhaus. Vi kollade runt lite och tittade efter en lampa i hallen uppe. Vi gick från gång till gång och till slut sa vi båda två, den vill vi ha. Så den köpte vi, vi handlade också en soptunna till toan uppe och en dusch slang. Det är skönt att ha det gjort innan vi kommer hem för då vill vi bara bygga.

 

Vi var inom en båtaffär men där var inte så mycket båtar men vi tog lite broschyrer. Man ska inte komma för tidigt till din morfar så vi åkte till Bejers park, där har din mamma varit så otroligt ofta då jag var lite och blev passad hos farmor. Det var kul att komma dit igen och den är stor fast din mamma också är stor.

 

Då vi körde tillbaka hamnade vi lite vilse och körde fel men vi hittade snart rätt igen. Då vi kom till din morfar visade vi bilderna på Knoll och Tott och de är så glada för vår skull. Din morfar berättar ofta om hur glad han är att din mamma och pappa har träffats. Han säger att han aldrig sett sin dotter så glad som nu. Det stämmer ju för din mamma är så lycklig över att han träffat din pappa. Han var också så glad över er Knoll och Tott, vi hade varit lika glada bara det blivit en men två är ju ännu bättre.

 

Vi åt en god pizza och sen fikade. Vi stannade några timmar men då det var dags för piller klockan att ringa åt din mamma pillerna och sen körde vi hem. Även idag somnade vi som stockar.

Av Carina - 18 augusti 2009 18:03

Idag hade vi lite sovmorgon, så din mamma ställde om klockan efter det att jag tagit pillerna. Det var segt idag, din pappa var dålig i magen efter surströmmingen och vi var trötta. Vi hade bokat frukost tid på badet redan 10 så det var bara att masa sig upp. Vi åt lite snabbfrukost innan vi åkte iväg. Körde inom konsum för att handla köttpålägg för vi hade inte mycket kvar hemma.

 

De andra satt där på rad utom Uffe som var och handlade bullar. Vi satt där och pratade lite skit och åt frukost. Det är lite av tradition att vara på badet då din mamma är hemma på sommaren. Din moster ringde och undrade om din mamma ville följa med henne på stan. Vi bestämde en tid och när vi gick tog vi en sväng om Killebäcksskolan, den brann på jul lovet och nu håller de på att bygga upp den igen.

 

Vi fick stanna vid affären igen för din pappa behövde lunch. Han skulle inte följa med till stan utan skulle ligga och softa hemma istället. Vi körde Jin till Holmby och sen lämnade din mamma din pappa och körde mot sjukhuset.

Din moster var redan på plats då jag kom och vi körde ner till stan och parkerade. Vi gick genom stan och sen ville din moster in och handla, hon ville ha en mössa till Ian och lite kläder till sig själv. Vi hittade inget till Ian och din mamma skulle kolla tvillingvagn men det fanns bara en sort. Så vi gick vidare. Din moster hittade kläder och din mamma betalade en del som hon fick i födelsedagspresent. Vi satte oss och tog en fika. Din mamma undrar varför det finns så fina kaffe maskiner och varför man kan handla så otroligt mycket olika sorters kaffe men då det gäller te finns det mest Liptons påste     ! När ska de fatta att vi tedrickare inte heller dricker vilket skit som helst!! Hade god lust att ta upp eget te och dricka det istället.

 

Din mamma körde och lämnade din moster på sjukhuset igen och sen körde jag hem till din pappa. Vi gjorde oss i ordning och så åkte vi in till Lund igen. Idag ska vi träffa din mammas gamla jobbar kompisar. Vi försöker träffas varje sommar då din mamma är hemma. Idag var vi fyra med din mamma, din pappa kom med på ett bananskal.

 

Vi träffades på Ebbas för där kan man handla både mat och mackor. De stängde redan klockan sju och vi träffades halv sex. Vi hann äta i alla fall men vi var kvar tills de stängde. Som vanligt hade vi inte pratat färdigt så vi gick till nästa ställe och där stannade vi tills de stängde klockan 22. Vi skulle kunna pratat ännu längre men nu var det stängt överallt och din mamma trött. Din pappa är ännu tröttare. Han mår inte bra av att bara sitta, han behöver jobba fysiskt för att må bra och det gör vi inte på semestern.

 

Vi sa hejdå till damerna och de lovade att de ska komma upp nästa sommar och hälsa på. Vi körde hem och gick och la oss och somnade som vanligt som stockar.

Av Carina - 17 augusti 2009 17:53

Idag tänkte din mamma ringa till ultraljudskliniken direkt efter att jag tagit pillarna men orkade inte. Din pappa sa då till din mamma att ringa i alla fall, men de svarade inte. Satte klockan på 9 och ringde då istället. Då kom din mamma fram, de visste vem jag var efter mailet och vi fick en tid klockan 13.00

 

Ringde till Mia och bjöd in oss på lunch. Kliniken låg precis bredvid nästan så det passade bra. Vi gjorde oss i ordning och så körde vi till stan. Lille Ebbe kom och mötte oss i dörren och blev glad över att se oss, han verkar inte alls blyg den lille killen. Din mamma hade tagit med datorn, vi ska ju skicka mail till Riga och vårt Internet fungerar inte så bra hos din mormor, hon har ett betonghus…

 

Både din mamma och pappa var nervösa inför ultraljudet. Imorse undrade din mamma om jag kanske bara var skengravid? Kan man vara det om man tagit test och blodprov frågade din pappa? Inte vet jag… men tänk om. Tänk istället om det är två stycken där inne… Din mamma har en känsla av att där är två, tycker jag borde märka om den ena försvunnit. Så det är precis som med graviditet testet, man vill ta det men samtidigt inte.

 

Vi åkte dit efter vi ätit lunch och bestämde att vi skulle åka tillbaka dit igen efter vi varit där och berätta hur det gick. Vi körde dit och parkerade och gick med nervösa steg upp. Vi kramades rejält innan vi gick in för att stärka oss eller nåt. Alla verkade så vänliga och lugna och vi fick vänta en stund, vi var i god tid. Till slut kom doktorn och hon förberedde oss på att det inte alls var säkert att vi skulle få se några hjärtan som pickade. Det är väldigt tidigt men hon skulle göra sitt bästa. Hon kollade upp att din mamma var i vecka 6+2 och sen började hon undersöka.

 

Vi hade sett ultraljudsbilderna på tvillingarna hon väntade som vi hälsade på från Familjeliv och nu såg det likadant ut med två svarta bubblor. Hon kollade och sa att här är hinnsäck 1 och här är hinnsäck 2, förstår ni vad det menar? Jo… nu ska vi kolla om det finns några hjärtan som pickar. Först 1:an och där pickade det. Hela embryot pickade, och det var häftigt. Sen till nu två och även där pickade det. Helt underbarn både Knoll och Tott levde. Din pappa har ju bestämt innan att Tott var störst och så är det. Knoll som ligger överst är 4 mm och Tott som ligger under är 4,8 mm.

 

Hon sa att det var en fördel att de var jämnstora för då var sannolikheten att de stannar kvar större men hon lovade inget. Hon tittade på din pappa och sa, här är nog någon som blev lite tagen. Din pappa är så känslig och lättrörd så det kom allt lite tårar. Din mamma var mer upprymd och jätteglad. Vi fick bilder på er och så skrev hon en anteckning om vad hon såg som vi fick med oss. Nu var ju lycka fulländad… din mamma har ändå känt på sig att de kommer att överleva båda två.

 

Vi handlade lite fika innan vi åkte till Mia. Hon var den första som fick veta och vi firade med fika. Din mamma skickade ut sms om hur det stod till och fick massa svar. Malin ringde och gratulerade, hon är ju i samma sits, fast hon bara har ett… Vi åkte sen vidare till Ian. Han var på undersökning men vi hade med fika och firade med din moster och Danne. Vi visade stolt upp våra bilder på er. Vi stannade kvar så din mamma fick gå in och pussa lite på Ian innan vi var tvungna att åka.

 

Vi körde sen och hämtade Helena, vi hade meddelat att vi blev sena till surströmmingen. Vi åkte sen hem till Flyinge och berättade nyheten för din mormor som också blev jätteglad. Både hon och Helena fick sen bilderna. Vi packade och klädde om och åkte till Holmby. Alla var där och det var fler än vad din mamma trodde, men det var kul för det var en gammal jobbarkompis och det är ju alltid kul att träffas. Innan vi skulle äta berättade din mamma hur läget låg till. Din mamma fick ju inte dricka och det är ju inte så vanligt att din mamma hoppar över det frivilligt då det är surströmming.

 

Vi åt och det gick bra, det var en isländsk tjej där och hon bjöd på en isländsk delikatess… eller inte… Det var haj som legat i ammoniak. Låter det inte gott? Det var små vita kuber och de luktade verkligen ammoniak. Nu hade vi redan börjat äta surströmming så hon blev lite besviken då vi inte spottade ut det direkt. Det smakade inte så mycket utan det var flera som tog om. Din mamma tänkte att ammoniak är nog inte så bra för Knoll och Tott.

 

Det var en trevlig kväll, denna träff är alltid lika trevlig, en bra tradition. Idag var det 10 år sen första träffen, då skulle din mamma till Irland och en annan jobbar kompis Johan skulle gifta sig. Nu hade vi det en måndag så det blev ganska lugnt. Så vid tio-tiden efter din mamma tagit pillerna körde vi. Vi lämnade av Helena och Stefan i Lund innan vi körde hem. Helena hade tänkt cykla men det tillät inte din mamma.

 

Vi bestämde innan vi åkte att vi skulle äta frukost på badet kl 10 nästa dag. Då vi kom hem somnade vi som stockar. Vi är inte vana vid att vara uppe så här länge.

Av Carina - 16 augusti 2009 16:33

Idag sov din mamma ända tills pillerklockan ringde, men vi la oss inte heller förrän klockan var 01.00 så det är kanske inte så konstigt. Gick på toa och sen var din mamma pigg. Din pappa sov som en stock, tänkte att det vore bra om han sov och lite kom och la sig hos din mamma för då somnar jag väl aldrig om. Funderade på att läsa lite med somnade tydligen och vaknade av att din pappa gick på toa och då var klockan halv elva! Det var skönt, vi behövde säkert den sömnen!

 

Gick ändå inte upp på över en timme, vi var lata och ingen ville röra sig. Det är tröttsamt att ha semester. Din mormor ringde och undrade om jag hade hört från din moster men ingen har hört något idag. Hoppas lille Ian har piggat på sig. Din mamma vill åka in där idag och mysa lite med honom. Vi gick upp och åt frukost.

 

Då ringde din moster och det var inte bättre med lille Ian utan det ska göras magnetröntgen på honom. De hade också bestämt att ingen fick komma och hälsa på idag och det får vi ju respektera fast din mamma så jättegärna vill åka in till honom. Hon bad mig ringa till din mormor och moster så din mamma ringde din mormor. Hon skulle ringa din morbror och så skulle vi höras av om vi hör något.

 

Din mamma ringde till Maggan och berättade och sen till Linda. Hon fyller år idag men hon var ute och joggade. Till slut fick jag tag på henne och vi pratade en stund. Vi satte igång en tvättmaskin och sen latade vi oss…

Din pappa ville ut och åka lite så han hängde tvätten och din mamma vattnade lite till din mormor och sen åkte vi till Center Syd. Vi körde inom för att titta på Örtofta slott men det var privata vägar och vi kunde inte se det. Ska åka dit en vardag då alla inte är hemma och sen smyga in och ta kort. Din pappa var hungrig och då vi kom dit gick vi på Max och åt. Din mammas piller klocka ringde lagom. Nu var det ju söndag och inte öppet så länge.

 

Vi gick till El-giganten och sen till Bauhaus. Vi köpte en lampa till väggen på ovanvåningen, en toa hink och en duschslang. Det är lika bra att vi handlar här och tar med det upp än att vi ska behöva åka till Sundsvall för att handla det. Det är ju saker vi behöver redan nu då vi kommer hem. Handlade lite mer mat på Ica och lite julklappar till Helena.

 

Då vi kom hem vilade vi oss igen. Din mamma kollade vart vi ska vara imorgon om vi får tid till ultraljud, din pappa la sig och läsa. Vi låg bara och längtade tills att klockan skulle bli 22 så vi kan gå och lägga oss. Idag har din mamma gjort en iakttagelse och det är att din mamma faktiskt inte har haft någon blödning alls sen vi kom till Skåne. Det känns jättebra! Din mamma är lite orolig för ultraljudet, tänk om din mamma bara är skengravid! Din pappa sa att då hade väl inte testet blivit positivt… samtidigt känns det som om både Knoll och Tott är där inne och bygger och har sig. De har hamrat och spikat mycket här i veckan, det har gjort ont i magen mest hela veckan.

 

Britt-Marie ringde och ville höra hur det var. Din mamma har skickat sms idag till vissa om Ian och hur det är med honom. Så nu ringde hon och ville veta hur det var med honom och oss. Det är kul att din mamma har vänner som tänker så mycket på oss, det värmer verkligen.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards