Alla inlägg under december 2010

Av Carina - 7 december 2010 15:15

Igår då jag la mig och precis hade somnat vaknade jag av att jag fick en rejäl hostattack. När ska detta ge med sig? Jag hostar mindre men ändå tillräckligt så jag tror att Piff och Puff flyger ut. Därefter sov jag som en stock. Var uppe vid fyra och gav Signe nappen men sen sov jag. Pratade lite med er pappa innan han gick upp men somnade om gott sen och vaknade lite i åtta så Signe skrek för fullt. Hon fick komma in till mig och jag fick hoppa över vagitorier. Jag hinner inte ligga kvar i en halvtimme idag för vi ska på föräldrar utbildning.


Vi gick upp och Signe fick mat och jag åt mat. Har ont i magen idag men det är väl för att jag hostar så mycket. Jag är så rädd att det ska komma blod då jag är på toa. Vill helst inte gå dit. Nu ska vi ta testet imorgon och jag är ännu mer nervös denna gång. Ska se om barnmorskan är där idag så kan jag kolla om hon ringer mig angående provsvaret.


Vi åkte till föräldrar gruppen. Det var bara Lovali och Signe som var barn och vi var tre föräldrar. Idag pratade vi tandvård och det var bra. Er mamma har frågat på apoteket angående tandkräm men de kunde inte svara. Nu fick vi tips om att hon ska ha vanlig tandkräm lika mycket som hennes lillfinger nagel… fick även en tandborste av henne. Naturligtvis ska hon inte få godis och annat sött och det är vi noga med än så länge. Det var en bra information utan massa fördömande.


Vi gick sen in på öppna förskolan. Det var bara pappor där och jag var den första mamman. Det kom två till sen, en som jag kände sen kyrkis. Så Lovali och Signe lekte och det börjar gå lite vildare till nu. De tar saker från varandra, kryper över varandra och det bli ju lite gråt. Signe fick lunch där och sen åkte vi och handlade. Vi ska få varor från kvantum idag men de är dåliga på barnmat så vi handlar det på Valla. Signe var så trött så hon höll på att somna i varuvagnen. Hon somnade så fort vi körde därifrån och jag bar inne och hon fortsatte att sova i sin säng.


Er mamma åt lunch och tömde diskmaskinen. Tänkte göra lite nytta men er syster vaknade och hon vaknade på fel sida. Jag undrar om hon också fått parasiten men på ett annat plan. Hon är gnällig, vill inte leka själv och äter dåligt på eftermiddagen. Er pappa kom hem tidigt och även han var trött och gnällig. Så han gick och la sig och sov. Ica kom med varor och er mamma packade upp. Jag packade även om i skafferiet så att allt fick plats och slängde allt gammalt i kylen. Signe lyckades leka själv ganska länge. Fick sen ett ryck och gjorde mandelberg, jul godis. Då tröttnade Signe och ville inte leka själv. Er pappa hämtade henne och sen somnade hon, till slut hos er pappa. Han la henne i sängen och vi gjorde mat.


Efter maten gjorde er mamma deg till mandelmusslor. Nu ska det julas på riktigt. Er pappa och syster gick upp till grannen. Han behövde hjälp så de tog pulkan dit så er mamma han få undan lite. Då de kom tillbaka skulle er pappa lägga er syster men det ville inte hon. Till slut fick er mamma ta över och hon somnade. Efter det så kapade er mamma av tapeterna och er pappa kom och hjälpte till. Vi hjälptes åt att sätta upp dem och det blev en häftig vägg. Imorgon ska vi putsa till den och ställa skåpet på plats. Nu var klockan läggdags och vi gick och la oss. Det är en dag imorgon med och den är redan fullspäckad. Vi ska hälsa på grannen som har brutit benet och ligger på sjukhuset.

Av Carina - 6 december 2010 15:00

I natt sov Signe hela natten, hon skrek till några gånger men vi behövde inte gå upp. Er mamma hostade men det börjar äntligen avta. Er pappa fick gå in till henne och ge henne nappen en gång innan han gick till jobbet. Er mamma gick upp innan sju och tog pillan och gick och la mig igen. Ett gravidtecken är att jag sover dåligt på morgonen. När jag väl varit uppe somnade jag inte om. Signe vaknade halv åtta och jag var och hämtade henne och vi mös i storsängen en stund. Er farmor och farfar skulle åka så tidigt idag men de hade tydligen ändrat sig. Vi åt frukost och er syster ville sova igen. Kommer hon upp för tidigt så vill hon sova efter frukost. Vi väntade in er farmor och farfar men en stund efter det att de kommit gick Signe och la sig. De verkade inte ha bråttom och vi satt och hade en lång frukost.


Er mamma hann duscha innan Signe vaknade men hon vaknade igen innan de åkte. Då de hade åkt så gjorde vi oss i ordning och åkt på kyrkis. Det var inte så många där idag så det var lite lugnare. Vi sjöng och Signe dansade hela tiden. Idag valde Signe en julsång. Hon fick lunch och pratade med grannen. Hon vet ju att vi varit i Riga. Signe var inte så pigg så vi åkte hem efter lunchen. Vi åkte visserligen inte hem, er mamma var tvungen att tanka. Körde till Statoil men som vanligt hade jag plånboken hemma… så det blev Jet istället. Precis då jag skulle köra in där så ringde Riga. Jag hade frågat om när jag kunde göra vanligt graviditets test och det kan jag göra på onsdag morgon. Hon hade också ett tips på hostmedicin, ska se om det finns på apoteket imorgon. Hon kollade också upp hur jag mådde i övrigt. Hon berättade att de hade -2 grader här och er mamma berättade att vi hade -20.


Då vi kom hem tog vi några kort på er syster i pulkan. Fast hon inte hade så mycket kläder på sig ville hon inte gå in. Men er mamma var hungrig. Så vi gick in Signe somnade och er mamma åt lunch. Det är tröttande att leka på kyrkis men hon var inte pigg på att sova heller. Hon sov inte så länge och sen var hon gnällig. Hon är nog inte helt frisk men hon är inte dålig i magen. Er mamma plockade undan så vi kan börja tapetsera på väggen bakom kyl och frys och sätta byrån under trappen. Då er pappa kom hem fixade han mat och sen tog han in så jag kunde börja tapetsera. Vi ska ha en renoveringstapet på baksidan så det inte spricker. Han la Signe men det gick inte så bra. Hon somnade gott men vaknade igen och er mamma somnade om henne. Då var tapeten uppe och det blev bra.


Er mamma började baka pepparkakor vid nio tiden och tvingade er pappa att hålla mig sällskap. Sällskap vet jag inte om det blev för han kollade på tv och bilar på nätet. Han fick lite skäll och så pratade vi om Piff och Puff istället. Vi är lika osäkra denna gång men det känns helt annorlunda mot då Knoll och Tott var på ruvning. Nu känns det ändå inte lika viktigt att det blir något efter som vi har Signe nu. Ändå vill vi så gärna att Piff och Puff flyttar in och trivs bra tills i sommar. Vi hinner inte tänka på er Piff och Puff men ni ska veta att vi längtar efter er.


Er mamma är lika nervös för testet denna gång. Förra gången var jag också det men ändå så säker på att det skulle gå vägen. Det är jag inte denna gång. Förutsättningarna är ju inte desamma. Det kunde ju inte ha börjat sämre samtidigt säger ju er pappa att kan det påverka så mycket. Vi sa båda två sen men varför skulle det inte fungera? Er mamma vill inte testa samtidig som jag vill. Det enda tecken jag har för att det skulle kunna gå vägen är att jag inte är så hungrig längre, eller jag äter inte så mycket. Har inte ätit upp gröten tre mornar på raden nu. Det är ovanligt och ett tydligt gravid tecken. Det gäller bara att hoppas och det gör vi båda två och halva världen med oss. Det känns ändå så overkligt på något sätt. Nu förstår er mamma de som bara få ett barn. Man är nöjd så fort man fått ett, vi vill ha fler men det känns inte lika stressande som då vi inte hade något.

Av Carina - 5 december 2010 15:00

Var uppe redan halv åtta idag för att ta pillan så jag kunde hinna vila medan den verkar innan det var frukost med er farmor och farfar. Er pappa vaknade också så vi låg där och pratade lite. Er mamma sa att kanske var det helt fel att göra ett syskonförsök nu. Vi är inte alls intresserade av det nu… pratar inte om det, jag är krasslig, lyfter och er pappa gör inte mycket knop för att jag inte ska lyfta. Han kommer inte heller ihåg. Förra gången var jag omlindad i bomull av er pappa. Det ända jag känner denna gång är lite molande värk i magen. Jag vet att jag inte kände något förra gången heller men… det känns som om tankarna är på något helt annat håll. Nu har er mamma varit sjuk och det är ju en stor bidragande orsak men er pappa är inte heller alls lika noga han heller. Det enda jag har känt var i natt att jag tyckte brösten ömmade lite men det var det lilla.


Vi gick och vägde oss. Det blev inget igår, vi glömde helt bort det. Er mamma hade gått ner ytterligare ett halvt kilo. Inget bra tecken… trodde magsjukan hjälpte till förra veckan men att det skulle ha rättat till sig nu. Tydligen inte, er pappa gick också ner, som vanligt. Vi åt frukost och sen bestämde er farmor och mamma att vi bakar lussekatter innan marknaden. Er mamma fick lite tips och skrev ner det i receptboken. De blev hur goda som helst. Er mamma gjorde under en jäsning pepparkakshus. Det har er mamma aldrig gjort och nu har jag köpt en mall så jag kavlade ut och gjorde två avtryck med den och gräddade dem. Så ikväll blir det till att bygga hus.


Vi åkte iväg och idag tog er mamma riktigt mycket på sig. Vi har däremot inga bra varma skor till er syster. Det får vi handla då vi kommer fram. Det började snöa då vi kom fram, stora härliga flingor och det var ju rena rama värmeböljan inte mer än 12 minus grader. Vår termometer hemma stod på -49 grader men den stämmer nog inte… Vi började med att äta. Signe hade åkt i ryggsäcken och det verkade hon gilla. Nu fikade vi och hon fick lunch, hon såg att det snöade ute och blev hur glad som helst. Vi gick runt hela markanden och letade efter Svantes strumpstånd. Hittade det på sista gatan… och så hade de inga strumpor kvar! De hade sålt slut nu i kylan. Fick telefon nummer så han kan ringa och beställa själv. Signe somnade i stolen tittandes uppåt. Hon tittade på snöflingorna


Vi åkte hem och fikade goda lussebullar. Er farmor, farfar och pappa tömde uterummet och även delar av vardagsrummet. Alla böcker och kartonger åkte ut dit. Då er pappa gick och la sig pratade vi om Piff och Puff. För lite omtanke, bär mycket… lite molande magvärk. Kände av brösten i natt. Kollade bloggen och jag kände likadant förra gången. Jag hade inga symtom förrän efter jag fått plus.

Av Carina - 4 december 2010 15:00

Vi tog lite sovmorgon, er syster är ju bra på att sova. Vi tog det ganska soft hela förmiddagen faktiskt och vi kom även idag iväg sent. Mia och Linda packade ur sig ur friggeboden redan på morgonen för er farmor och farfar kommer i eftermiddag och ska bo där. Då vi väl fick fart under galoscherna ville Mia och Linda att vi skulle åka till Kupan först. Maggan körde idag för Signe var ju inte med. Hon fick vara hemma hos er pappa och bygga idag. Jag var den enda som handlade något där… lite begagnat julpynt. Frågade även om vi kunde komma och lämna saker där som vi har i garaget och vi var hur välkomna som helst.


Det var ännu kallare idag och er mamma frös om fötterna så fort jag hade klivit ur bilen. Hela jag frös och jag ångrade mig att jag inte tog på mig mer kläder. Jag frös så om fötterna att jag ville fika direkt. Vi parkerade nere vid Storsjön, praktiskt för det finns en entré där nere också. Er mamma handlade ett pepparkaksljus direkt då vi kom in och sen började jag tjata om fika. Det var fullt med folk och det var omöjligt att få sittplats och dessutom hade ju Maggan vagn. Jag fick i alla fall gå in och sätta mig och värma mina fötter för jag hade ont i dem som jag frös. Då jag kom ut igen hade de andra köpt sig var sin lax kebab och det köpte er mamma med. Salladen var frysen och det krasade extra då man åt. Vi gick och tittade och er mamma hittade tovade skoinlägg och köpte genast ett par. Jag provade dem och sen satte jag i dem direkt och kände hur värmen kom i fötterna. Synd bara att de inte gick runt om tårna…


Vi gick ett varv och kollade och er mamma letade efter strumpor till Svante om jag lovade att köpa. Jag hittade inte strumporna får ringa och kolla med honom och prova imorgon istället. När alla var nöjda gick vi till bilen och åkte hem till oss. Då hade er farmor och farfar kommit och damerna tog en fika innan de åkte. Er farmor speciellt gillar att det kommer folk och hälsar på, hon håller koll på er mammas kompisar. Er pappa hade satt upp ljuslisten i badrummet idag då vi varit borta och så hade han fikat med er farmor och farfar. Damerna körde hem då de hade fikat och er mamma fixade mat till husfolket. Nu har inte er farmor och farfar mat med sig längre, bara bröd som er farfar måste äta. Vi gjorde ett av våra Ica recept och det gick hem.


Er farmor hade med en jul klänning till er syster som var jättefin med tillhörande sockar, allt var i ull. Hon hade även gjort en hel dress i ylle men den gick inte om henne över axlarna, bredaxlad tjej. Det var nog något fel på mönstret så er farmor ska ta hem den och sticka om den. Vi kollade på tv i vår soffa men er pappa fick inte plats utan fick sitta på en pall. De som kommer hit undrar ofta varför vi inte har något bord men vi saknar det inte. Er farmor och farfar hade också med sig vatten, 40 liter. De tog alla petflaskor de hade och fyllde och en dunk.

Av Carina - 3 december 2010 15:00

Idag får vi besök från Ljusdal, det är damerna som kommer. Som vanligt kommer de iväg lite sent… men de kommer ju i alla fall. Efter frukost strök er mamma alla gardiner och då lekte Signe inne i tvättstugan. Där har hon aldrig legat på golvet innan och där fanns mycket spännande. Jag hade tur att hon inte kom på att hon kunde dra i gardinerna då jag strök dem. Då jag hängde upp gardinerna upptäckte jag hur mycket jag har saknat dem. Så nu kom det även upp gardiner i vardagsrummet. Sovrummet får vänta för jag har inte letat fram vad jag ska ha där, men gardinstången är på plats i alla fall.


Nu har Signe börjat leka tittut och hon gillar det. Framförallt om vi står bakom ett skåp eller dörr. Det är kul då hon börjar vara med mer och mer. Hon är den sötaste ungen i världen, flinar så sött, hittade sitt hår idag uppe på skallen. Hon drog i den men halkade ur greppet hela tiden. Vilken insikt att man har hår på huvudet som man dessutom kan dra i. Signe åt lunch innan damerna kom. De kom först in här och lämnade in packning och så ville Sigge också ha mat. De hade en dunk med vatten men sig, det blir lite lättare då. Vi åkte i vår bil för det var ju lättare eftersom vi båda ska ha vagn. Så Linda åkte med oss och vi åkte direkt till stan och började med att äta lunch. Den blev inte så lång som den brukar eftersom det ska handlas julklappar också. Linda och Mia gick för sig och Maggan och jag kom efter. Vi kan ju inte gå in lika lätt i affärerna och tar lite längre tid på oss. Det var kallt -25 men ändå var er mamma varm. Kan det vara ett graviditets tecken?


Er mamma hade inget speciellt jag skulle ha utan jag var mest sällskap. Jag handlade visserligen några stora saker, först en ryggsäck som vi ska ha Signe i då vi ska på julmarknad eller ut och gå i skogen. Jag hämtade sen hennes nya bilbarnstol som hade kommit. Den fick Mia bära till bilen för vi var fullastade. Vi körde hem och sen gjorde vi mat. Er mamma hade handlat innan så det var enkelt. Vi hade ett litet julbord och Mia och Linda gjorde det mesta medan er mamma var boss. Er pappa hade fått städa då han kom hem. Er mamma städade så mycket jag hann innan de kom för som vanligt gör vi det i sista sekund. Nu kan jag skylla på att jag varit sjuk och ruvar på två guldägg. Det är så i annat fall också vet inte hur vi ska bli bättre på att städa. Tur för er pappa att vi kom hem då de stängde affärerna så han hann städa.


Vi åt och då fick även er pappa vara med. Signe åt också julbord, det är lika bra att hon börjar i tid. Efter maten fick er pappa ta hand om Signe för då skulle vi spela julklappsspel. Det är ju det viktigaste av allt. I år hade er mamma köpt på tok för många paket och ändå hade jag flera över som jag inte la dit. Vi valde 6, eller er mamma valde det för det var länge sen vi hade men det var inget bra nr. Ingen av oss fick sexor utan som vanligt alla andra färger. Er pappa var trött och la sig tidigt och mitt i spelet vaknade er syster och jag skrek till er pappa att han var tvungen att ta henne. Det var inte så populärt men så är det. Då vi spelat klart hade Mia och jag vunnit, vi fick elva paket var. Då vaknade Signe igen och er mamma var tvungen att ta upp henne för er pappa hade ju lagt sig!! Ibland undrar jag hur han tänker. Jag satt ju mitt i ett spel men mina vänner, men orkade inte ta den striden utan hon fick sitta med och kolla då vi öppnade paket.


Det är alltid lika kul och vi sa det att vi borde ha sådant varje gång vi träffades året runt. Er mamma fick riktigt bra saker men den bästa fick Linda. Er mamma sa att det där är ett typiskt tråkigt paket, sen gick det inte runt utan jag tror att Linda hade det hela tiden och så var det, det bästa. Mia sa ändå att det kanske var roligare än vad det såg ut att vara. Vi satt kvar och pratade ett tag till och drack te. Därefter packade Mia och Linda ut sig i friggeboden och Maggan och Sigge på ovanvåningen.

Av Carina - 2 december 2010 15:00

Idag blev inget som var planerat. Vi gick upp tidigt för vi skulle ha OVK-kontroll kl 8 och då fick ju även er mamma och syster vara uppe. De ska ju ställa in alla ventiler i huset och de har vi ju i alla rum. Där satt vi klara i soffan klockan åtta och ingen kom. Då det gått en 40 minuter ringde pappa och det visade sig att han var sjuk och inte skulle komma. Kunde de inte ha meddelat det tidigare? Er pappa gav sig i väg till jobbet och vi stannade hemma. Er pappa har så mycket på jobbet annars skulle han varit ledig idag för er mamma ska på mentor träff i eftermiddag och då måste han vara hemma.


Imorgon kommer ju damerna från Ljusdal så vi städade lite. Er mamma är inte frisk och nu börjar ju även er pappa känna av det. Jag sydde i alla fall gardiner till köket. Vi köpte ju i Sundsvall och längderna var ju bara att lägga upp till rätt längd men köksgardinen fick jag ju sy. Er pappa hade satt upp beslagen som gardinstången hänger i.


Er pappa kom hem på eftermiddagen och er mamma åkte in till stan. Vi skulle träffas på campus. Denna gång i biblioteket, er mamma får lite rundvandring på universitetsområdet tack vare mentorskapet. Det var ett jättemysigt hus, med café där nere och bibliotek där uppe. Hon hade bokat att grupprum till oss för fyra. I alla grupprum fanns det en dator, det har moderniserats sedan er mamma pluggade, eller är Lund lite efter. Vi skrev ett kontrakt på hur vi ska träffas och lite annat som Sktf ville att vi skulle fylla i. Vi pratade även lite annat. Då den träffen var slut gick er mamma ner till stan. Åhléns har en adventskalender där det är en speciell vara som är nedsatt varje dag, idag var det en sammets klänning. Där fanns röd och blå men det fanns bara blå i hennes storlek och det var bra för den röda var inte så fin. Nu har hon en klänning som hon kan ha till nyår.


Jag körde hem och er pappa hade maten klar då jag kom hem. Er pappa har nu satt upp beslag i kök, vardagsrum och i sovrummet. Det fanns ju redan i Signes rum. Efter maten latade vi oss bara. Ingen av oss är så pigg så vi vilar oss i form. Man kan just undra hur det blir med Piff och Puff? Nu när er mamma är sjuk så glömmer jag bort att tänka på dem och jag glömmer bort mig med att jag inte ska lyfta. Jag tar ju Signe även då er pappa är hemma, det skulle jag ju inte göra. Vagnen väger 16 och jag ska inte bära mer än 10 kg. Det är inte alls så lätt denna gången. Förra gången lyfte er mamma inte ens tallrikarna ur diskmaskinen för de är tunga. Det var kanske för mycket på andra hållet men då hade vi ju bara oss själva. Er mamma hoppas i alla fall att de vill stanna kvar hos oss för de är så välkomna.

Av Carina - 1 december 2010 12:15

I natt har Signe haft feber för första gången. Hon vaknade vid två tiden och var stekhet. Nu hade vi varken febertermometer eller Alvedon med oss. Det lämnade vi hemma efter Riga turen. Jag tog upp henne och jag nästan brände mig på henne. Jag tog av henne pyjamasen och la henne mellan oss. Hon skrek och bara slog omkring sig. Er pappa ska ju upp och jobba och nu hade vi önskat att vi vore hemma. Då kunde vi ha suttit i soffan och kollat tv medan pappa hade kunnat sova. Hon ville bara ligga nära mig och det kändes ju konstigt då hon var så varm. Hade vi haft en Alvedon supp hade hon fått en sådan, för mitt i natten är det skönt att få sova. Till slut somnade hon i min famn, vågade inte lägga ner henne förrän jag var helt säker på att hon sov. Då hade vi varit vakna i nästan en och en halv timme.


Då var det er mammas tur att förpesta tillvaron med hostan. Er mamma får nog flytta upp på ovanvåningen då vi kommer hem. Nu hostar jag så fort jag lägger mig ner. Det killar så otroligt i halsen och det går inte att låta bli. Jag är inte så rädd för att väcka er pappa men jag ville inte att er syster skulle vakna igen. Fick gå upp på toaletten och hosta och snyta mig två gånger. Sov sen som en stock då er pappa kröp intill mig då han skulle gå upp. Var sen pigg… Signe lät lite i natt men drömde bara. Hon låg utan pyjamas och sov som en stock. Er pappa åkte till jobbet och kollade så vi kan stanna kvar på hotellet tills han kommer och hämtar oss.


Er mamma gick och tog medicinen. Tänkte vaknar er syster få jag ta piller istället. Men hon sov. Jag satte igång datorn och sen tände jag lampan. Inget gjorde att hon vaknade så er mamma tog på sig kläder och sprang upp och hämtade frukost. Fick låna en bricka så jag kunde få maten med mig ner på rummet. Signe sov fortfarande. Satte på tv och då jag ätit upp gröten vaknade hon äntligen och då var klockan halv tio. Hon var inte lika varm längre, jag gjorde välling till henne men hon åt bara halva flaskan.


Vi la oss sen och sov en stund, en timme tror jag. Er mamma var ju också trött då jag inte fått sova så mycket i natt. Då vi vaknade var klockan halv tolv och det blev lite torftig lunch till er mamma av frukosten och er syster fick lite senare gröt. Vi kunde ju inte värma mat, då hade vi varit tvungna att gå iväg. Febern har nog lagt sig men det är ju skönt att vi får vara här idag. Rätt som det var, var klockan över ett… Signe sov igen. Somnade efter lunchen och sov hur gott som helst.


Er pappa ringde och sa att han var på väg och er mamma packade ihop. Signe sov säkert 2 timmar till efter lunch. Er pappa kom och vi packade ut. Bilen är proppfull… kan inte få in mycket mer och ändå måste vi handla mat i Bräcke. Signe var vaken en bit och gnällde. Hon har ju sovit så mycket så hon ville väl leka lite. Hon somnade så vi körde ända till Bräcke, hon vaknade i backen innan. Vi har ett ställe där med bra mat, bra service både för oss och Signe. Er mamma åt en pizza, bland de godaste pizzorna på länge. Den var inte alls fet. Vi hade tur och skidskyttet hade precis börjat och det såg vi klart. Vi åkte till Ica och så handlade vi mat som vi tryckte in.


Vi kom hem i bra tid. Packade upp lite och sen tog er pappa Signe för det var Bonde söker fru på tv. Er pappa var trött och han mår inte heller bra. Er mammas mage är fortfarande i olag. Undra hur länge den här parasiten ska hålla i sig. Det blev en kort och sur kväll… er mamma tycker det är trist nu. Vi lever i ett kaos och vi blir aldrig klara. Ska vi inte ha någon jul i år heller? Så er mamma tog ett snack med er pappa. Jag vill ha julstämning nu. Så vi bestämde att vi pausar lite i badrummet. Får till väggen bakom kyl och frys så vi kan ställa dit skåpet. Julpyntar, bakar pepparkakor och gör fint i vårt hem. Vi kan ta in badkaret då er farmor och farfar kommer och bära ut det i uterummet. Få hit fåtöljerna i uterummet. Då det är klart kan vi fortsätta i badrummet. Det är ändå inte så otroligt mycket kvar där inne. Det var skönt att vi bestämt det. Nu kör vi på det!


Er pappa installerade sig på ovanvåningen. Han vill inte bo med er mamma som hostar hela tiden. Det är bättre att er mamma ligger nere då jag ska ta hand om Signe. Det känns konstigt att bo ensam i sovrummet då er pappa är hemma. Er mamma hostar så mycket så jag undrar om vagitorierna verkar?

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards