Alla inlägg under juli 2012

Av Carina - 17 juli 2012 22:45

Sista dagen på skotergaragebygget och det kommer bli nästan klart. Vi får måla de omålade bräderna själv och så måste vi köpa ribb och sätta på. Annars har de använt vad de kunnat av den gamla boden. Den byggdes ju på fjället i fyra väggdelar, sen lades taket på och innan dess ett golv. Nu kommer vi att få plats med skoter, skoterpulka och så blir det ett litet förråd vid sidan om. Vi fick sova lite längre idag så det var som vanligt. Er pappa gick upp tidigare men barnen sov vidare som tur var. Idag kommer Linda med man och son och ska fika så idag ska jag baka tårta. Jag hade hoppats att vi skulle haft jordgubbar till men de som fanns igår var mögliga. Vi åt även lunch ute idag. Vi har ätit alla lunch och middagar ute nu då Astrid och Magnus varit här. Vi tog en kaffekopp på kvällen inne för då var det lite väl kallt. Man måste ju njuta av solen då den kommer. Magnus meddelade att de skulle åka hem senast tre men de ska stanna och fika tårta.

Linda och kompani kom tidigt så vi var precis klara med lunchen. Tårtan blev döbakad men den var god ändå. I mitten hade jag Nutella mousse och det blev hur gott som helst. Det var kul att Linda äntligen kom på besök men det var synd att det var så kort. Vips hade alla våra gäster åkt och vi stod där ensamma kvar.  Nu är ju skotergaraget klart, eller så klart det kommer att bli. Nu ska det bara städas inuti och runtom. Vi bestämde oss för att göra ingenting mer denna dag. Er pappa var slut av kroppsarbete jag och jag av marktjänsten. Det är skönt att detta är gjort. Vi bestämde även idag att vi väntar med att åka till stugan tills på fredag. Det blir lite stressigt annars för imorgon ska vi handla en massa på olika ställen och så ska jag och Signe på badhuset. Vi bestämde även idag att det bara blir jag och Signe som åker.

Av Carina - 16 juli 2012 22:30

Ännu en bygg dag och en fin dag. Det är inte så varmt men det är soligt och det regnar inte.  Vi var uppe tidigt idag. Elvira hade 39,5 i feber och vaknade tidigt. Signe vaknade också och jag fick sova med henne en stund. Då väckte Elvira Irma så vi var uppe redan innan sex. Det är tidigt… ingen ville somna om. Det var bara att bjuda in våra morgonpigga gäster på frukost redan klockan sju. Irma och Elvira var ju inte så pigga då längre om man så säger. Signe kom upp då de andra hade gått ut men hon ville inte ha frukost. Småtjejerna lekte och jag plockade undan. Det tar mycket tid att göra allmänna göromål. Nu kom vi upp så tidigt så när jag tänkte börja med lunchen var klockan inte mer än nio… då brukar vi sitta och äta frukost. Så idag hann vi men lite annat. Vi var hos hönorna och visade upp dem. Småtjejrena somnade och jag hittade på lite nytta. Astrid lekte med Signe. Till lunch åt vi fläskpannkaka och Astrid hade ätit det på vägen hit och hon hade blivit så besviken. Nu fick hon en god fläskpannkaka. Efter lunch åkte jag, Astrid och tjejerna till Hara brygga. Stina och barnen kom också dit.

Vi fikade först och sen ville Signe bada. Först gick hon i med skor och allt, sen tog hon av sig kläderna ett efter ett och sen var hon helt naken och badade. Hon doppade bara rumpan och gick i med fötterna. Efter en stund klädde hon på sig igen och ville åka rutschkana. Hon klädde nästan helt på sig själv, duktiga tjej. Hon och Nils åkte rutschkana men det var inte varm i luften. Det är 15 grader i vattnet och lika kallt i luften. Så vi åkte hem och Stina och barnen följe med. Barnen lekte lite men sen då det blev lite väl mycket bråk åkte de hem. Vi gjorde mat och åt middag. Vi kunde sitta ute idag med. Det går framåt med skotergaraget. Det går riktigt fort så nu bestämde de sig för att åka hem imorgon troligen på eftermiddagen.

De jobbar länge nu på kvällarna och jag får ta mycket av jobbet med barnen. Astrid hjälpte mig att bada alla barnen. De fick bada i stora badet och Signe badade hela tiden. Först fick Irma bada och hon är vild i badet. Hon plaskar och sitter inte still. Hon fick sen bada lite i baljan med olja i. Jag tog sen på blöjan och Astrid fixade resten. Nästa på tur var Elvira och hon är inte lika glad för att bada men nu går det bra. Hon leker med leksakerna och är nöjd. Signe klev själv upp i lillbajan utan att jag såg det, gangster! Men det gick bra och hon fick också ett oljebad. Då er pappa kom in blev det matdags för de små. Er pappa är slut och får sova då barnen somna. Då sitter jag uppe själv som vanligt och njuter av stillheten och ensamheten.

Av Carina - 15 juli 2012 23:45

Söndag igen, tiden går fort och även vår semester. Idag kommer er pappas moster och morbror och det ska byggas ett skotergarage. Vi ska bygga om vår gamla snickarbod som vi satte upp innan vi byggde. Det var sista natten som er syster och pappa sov i friggeboden. Nu kommer det ju nya gäster som ska sova där. Det var inte någon bra natt för er pappa för Irma är förkyld och ville bara ha mat. Men är man sjuk kan man få lite välling på natten, bara det inte blir permanent. Er mamma sov ovanligt bra i natt. Signe skrek igen på natten och satt upp och jag orkade inte sitta hos henne utan jag tog in henne till mig och sen sov hon hela natten. Elvira vaknade vid åtta och det är ju lovligt. Försökte få henne att somna om hos mig med det ville hon inte. Hon fick lite välling i natt då hon vaknade men hon dricker inte mycket utan somnar direkt igen.

Efter frukosten plockade jag upp lite inne men någon storstädning blir det inte. Er pappa städade i friggeboden och satte in toaletten i garaget om det nu behövs av gästerna. Han förberedde även inför bygget. Det blev en sen lunch då småtjejerna somnade sent. Då vi höll på att laga mat och då det var mest kaos dök Astrid och Magnus upp. De fick hålla oss sällskap då vi åt och sen tog vi kaffe på maten. Tjejerna fick varsin kjol som Astrid hade stickat. Signe var helt sjövild. Hon visade upp alla sina konster för framförallt Magnus. Efter mat och kaffe gick byggarna till boden, jag tog disken inne och Signe och Astrid gick ut för att gunga. Hon såg sin chans att hitta en gungmedhjälpare. Irma och Elvira fick gröt innan de somnade. Vi tog en tur till hönorna med lite mat och sen gick Signe och Astrid och plockade smultron. Jag passade på att klippa gräset. Efter att jag klippt hälften kom er pappa och sa att de var vakna. Astrid tog över och körde dem lite. Det gillade inte Signe, hon blev sur då hon inte fick uppmärksamheten. Jag klippte klar och sen gick vi alla ner till boden. Nu var det ingen bod längre… väggarna och tak var borta. Det var bara botten kvar. Nu ska den breddas och förlängas och sen ska väggarna och taket på igen. Det ska dock breddas lite här och där innan.

Vi grillade och satt ute både lunch och middag idag. Det var längesen, vi har hängt i uterummet nu länge känns det som. Det var inte så skönt på kvällen så vi tog kaffet inne. Jag undrar om inte Elvira också håller på att bli snorig. Signe var jättetrött men skulle inte sova men till slut. Irma och Elvira var ganska lätt sövda. Bara de fick välling. Er pappa sover redan för de ska upp och bygga imorgon, tidigt om det blir en bra natt. Jag sitter här i min ensamhet som vanligt men ska gå in och hålla dem sällskap nu. Undra hur man kommer att sova i natt då. Nu har det ju bara varit jag och Elvira i en och en halv vecka.

Av Carina - 14 juli 2012 23:45

Idag kom er pappa in tidigt. Vi ska åka på ett traktor event och det är 9 mil dit och det öppnar klockan 10. Själva tävlingarna börjar inte förrän 11 så vi satsar på att vara där till dess. Vi packade ner regnkläder för man vet ju aldrig. Det regnar jämt nu, och nu har min gödning kommit ner i jorden så nu räcker det med regn. Vi körde igenom en rejäl regnskur men det var otroligt varmt då vi kom fram. Tryckande värme så man kunde inte ha jacka på sig. Vi gick in på området och började kolla på traktorer. Där var en liten utställning som vi kollade på. Därefter blev det skoterrace på gräset som vi tittade lite på men sen kom regnet som vi kört igenom. Vi var lite observanta så vi gick in i mattältet tidigt. Där satte vi oss för att vänta in skuren men den tog en timme på sig… så vi hann äta och de små hann också få mat och somna. Till slut gav regnet med sig och det skulle äntligen bli traktor race som vi var här för. Det var små traktorer med stora motorer så de körde så de nästan hamnade på bakhjulen. Men de hann inte bli så många heat förrän det avbröts. Det skulle komma en ambulans helikopter och hämta en sjuk människa. Så de stoppade traktorkörningen i väntan på och de gjorde plats för helikoptern så den kunde landa nära mat tältet.

Jag blev helt gråtfärdig. Det var som då Signe och jag dansade kring majstången. Gråten tryckte bakom ögonen och de kom några tårar. Det var så jobbigt ända tills han sa att det var en allergi som var problemet. Då kände jag mig lite lugnare. Det tog så lång tid för den att komma och man skulle varit död flera gånger om det hade varit hjärtat det var fel på. Helikoptern kom och landade men sen hände inte mycket så vi tröttnade och gick en tipspromenad. Just då lyfte de och traktor racet började igen. Då hade våra platser försvunnit och vi struntade i det. Det var trist för det var det roligaste här. Istället kollade vi på fler traktorer. Det blev regn igen så vi gick in och gav Irma och Elvira gröt och så fikade vi samtidigt. Er pappa tog sen några barn med sig och ut och kollade vidare på traktorerna. Jag packade ihop och drog iväg med våra två vagnar. Jag hämtade upp er pappa och nu började det regna igen, vi skyndade oss till bilen. Då vi kom ut genom entrén såg vi lervällingen. Inte kunde vi komma över den med vagnarna, er pappa fick komma och hämta oss. Det var flera bilar som stod och väntade på att bli bogserade upp till vägen.

Det var ju så tråkigt väder att vi körde hem direkt, vi hade tänkt köra en lite turistväg hem. Er pappa var inne på Coop och handlade mat. Jag hade glömt pengar hemma idag igen… åkte sen hem och lagde mat. Nu sitter vi jämt i uterummet. Det känns ändå bra att sitta där fast det är dåligt väder. Det blir så mörkt i köket då molnen ligger tunga. Efter maten fick barnen leka, Irma och Elvira har ju suttit stilla länge idag. Irma har blivit förkyld och hon är inte pigg. Hon följde efter oss och gnällde. De fick gröt och vi åt jordgubbar. Inga barn ville sova, jag läste för Signe men mitt i en saga sa hon, pappa ska läsa. Det var ovanligt men kul så vi bytte plats. Så sov Elvira så jag tog Irma och försökte somna henne. Då vaknade Elvira. Jag hade lite problem med två skrikande barn som inte ville ligga still i min famn. Till slut kom er pappa, då satt vi på golvet och lekte. Till slut somnade alla barn och er mamma och pappa festade med lite Polly. Er pappa gick ut och jag satt kvar och skrev lite i bloggen. Signe skrek, hon satt vaken och skrek och var kallsvettig. Hon hade säkert drömt, hon fick somna i min famn och sen gick jag också och la mig.

Av Carina - 13 juli 2012 23:45

Fredagen den trettonde… tur man inte är vidskeplig. Vi var hemma på förmiddagen. Det var inget kul väder för rätt som det regnade kom det en skur… Vi städade lite för vi ska ju ha gäster idag igen och det blir nog en trerätters idag igen. Fast vi inte har hela byggdagar blir det lite gjort varje dag och till slut blir det något av det. Er pappa håller på att koppla kopplingar i toan på garaget. Några kopplingar varje dag men snart är det klart. Vi åt lunch och jag förberedde för kvällens middag. Vi hade tänkt åka på Afternoon te på eftermiddagen men vädret lockade inte så vi tog Frösö tornet istället. Jag har aldrig varit där tidigare. Vi skulle träffa Anna och Pernilla där och vi kom först. Signe sov i bilen så hon fick sova där tills de kom. Deras barn sov också vi stressade inte in. Er pappa var hemma med Irma och Elvira.

Då vi väckt barnen gick vi in och det var nog tur för sen kom det en rejäl skur. Det kom en sådan på eftermiddagen också. Jag hade precis lagt ut Elvira och Signe var också ute. Jag skulle bara in och hämta Irma och sätta på henne en jacka. Då jag kom ut kom det droppar stora som fem kronor och jag fick skynda mig in i carporten. Jag fick torka av sitsen för det kom så mycket regn. Vi fick sen vara i carporten tills skuren var över. Signe satte sig i sin vagn medan jag drog de små tjejernas vagn lite fram och tillbaka. De somnade och då skuren var över så gick vi in. Nu kom det en lika rejäl skur men nu satt vi inne på ett kafé. Vi fikade och sen åkte vi hissen upp och kollade utsikten. Fast det var dåligt väder så såg man ändå ganska långt. Man såg till Sunne kyrka och det är nästan hemma hos oss. Vi åkte sen hem till oss och började fixa maten.

Det blev Bruschetta till förrätt. Barnen fick en enklare variant då ”pålägget” låg sidan om mackan. Alice ville se på film och vi letade upp några. Hon blev inte nöjd förrän vi satt på Dumbo som hon såg förra gången hon var här. Signe satt där med henne en stund men egentligen gillar hon inte att titta på tv överhuvudtaget men med Alice är det ju annat. Vi åt grillade kycklingspett med hemma odlade potatis. Även detta smakade mycket bra. Då vi ätit var barnen ute och lekte i köket och vips hörde vi ett vrål. Ingrid hade fått en otroligt stor och otäck bula i pannan. Troligen var vår dotter inblandad för hon skämdes då vi kom men Alice sa att hon hade ramlat. Signe kan också ha blivit rädd. Det blev ett besök på akuten men de kom hem fortare än fortast. Vi hann knappt med. De kom in direkt, konstaterade att den var ful men att det troligen var ofarligt. Hon skulle observeras under kvällen. Så de kom hem till efterrätten. Den hade jag lagat efter Mat Tinas recept då hon lagade mat med Johan Glans. Det var en fruktkompott och så Nutella grädden som vi även gjorde igår. Detta smakade hur bra som helst. Vi drack lite kaffe och te och sen vi pratat en stund packade de ihop och åkte hem. Ingrid verkade inte må dåligt och det kändes ju bra.

Pernilla hjälpte mig att blåsa min dator och installera om den. Det kanske man inte ska göra fredagen den 13 men det gick bra. Så nu äntligen kanske min dator vill som jag igen. Jag har flyttat alla dokument och bilder till vår trådlösa hårddisk. Nu fick jag installera om lite men det var det  värt.

Av Carina - 12 juli 2012 13:45

Det var en bra natt, då de väl somnade. Den sista somnade halv tolv… de somnade ju i bilen hem och sen var alla pigga då vi kom hem. Det var inte er mamma och pappa. Irma sov hela natten. Signe ville ha nappen först vid fyra tiden och det var ovanligt sent. Efter att ha varit uppe tre gånger tog jag in henne till mig och sen sov hon gott. Elvira vaknade vid sex och skrek. Hon drömmer nog för hon sover och skriker. Fick lite välling och somnade om. Kvart över åtta skrek Elvira till och jag tittade upp. Då fick jag ett riktigt stort leende tillbaka. Nu är det morgon mamma! Er pappa och Irma kom in och Irma fick komma ner till Elvira för Signe sov fortfarande. Då ställde de sig upp i sängen och såg så lyckliga ut!

Vi åt frukost och sen åkte er pappa och syster till stan. De skulle handla lite vattenkopplingar, hjul till vår köksö som kom igår, sovsäckar till barnen och lite annat. De hade haft en jättebra tur tillsammans. I vanliga fall krånglar Signe alltid med bältet, hon vill inte bli bältad men nu gick det jätte bra. Hon var glad och de hade haft det jättekul tillsammans. De handlade även mat på vägen hem så jag slapp jag åka iväg. Vi ska ju ha gäster ikväll och leka Halv Åtta hos mig igen, denna gång är det vi som fixar det. Det ska bli grilltema. Då de var borta somnade jag tjejerna och sen städade jag. Jag plockade undan i köket, tömde golvet och dammsög. Städade också i uterummet och dukade inför kvällen. Vi åt lunch då alla var hemma och vakna igen och sen kom regnet. Då hade vi precis bestämt att vi skulle få staketet färdigt till altanen. Nu blev det köksön istället. Den hade jag glömt… jag började med maten. Det är ju en del att förbereda.

Gästerna kom lite tidigt så vi var inte färdiga men de är inte så nogräknade. Köksön blev nästan klar och sen fick er pappa hjälp med att kapa en skiva till kyl och frys sidorna. Så nu kan den också bli klar. Fast er pappa vill hellre koppla klart i garaget. Vi hade dukat i uterummet men er pappa fick grilla på altanen. Vi började med en varm baguette men tomat och mozzarella. Det var godare än vad jag trodde den skulle vara. Till middag blev det ostfylld älgburgare med färskpotatis spett som vi ätit tidigare och det var lika gott idag med. Vi saltar ju inte maten och då kan även de små barnen äta maten. Irma och Elvira var hungriga och då skriker de av hunger. Tystnar direkt då de fått in första tuggan. Det blev sen en bad paus. Signe ville bada med Nils och det ville han med. De är mycket ofta ovänner men här gick det bra. Det var så kul att se dem. Ute i köket krök de tre småtjejerna omkring tillsammans. Det är kul nu när Moa är större och kan hänga med lite mer.  Då de badat klart fixade vi efterätten. Det stod visst fel i receptet på min chokladmousse så den gick åt pipan. Gjorde då en nutella mousse som vi skulle ha imorgon och det blev bättre. Det blev grillad banan med marshmallows och nutella mousse. Det var gott!! Oj, så gott, lite mer marshmallows kanske. Barnen var trötta och Nils somnade i famnen på sin pappa. Det var dags att tacka för idag.

Jag tömde och fyllde en diskmaskin, er pappa tog pyjamas på tjejerna. Han fick även äran att lägga Signe. Jag sa att behövs det lägg dig hos henne men hon ville somna själv. Det gör hon gärna då hon är riktigt trött och det var hon idag. Hon gillade också nutella moussen, vårt lilla chokladbarn. Hon gillade även den mörka chokladsåsen som jag inte äter. Hon somnade snabbt och sen var det småtjejernas tur. Elvira somnade först och nu för tiden blir Irma mest pigg av vällingen. Till slut somnade även hon och nu sitter jag själv här men ska nu också gå och lägga mig. Jag har fortfarande ont i kroppen, undra just när det ska släppa?

Av Carina - 11 juli 2012 13:45

I natt sov äntligen mina små ungar ganska bra. Klockan tio sov alla barn och jag satte mig och njöt en stund innan jag la mig en timme senare. Då hade grannen ringt och undrar varför vi inte hade stängt bildörren. Så jag gick ut och gjorde det. Sen sov barnen bra, behövde bara ge dem nappen några gånger. Vid femtiden skrek Elvira. Hon drömmer nog för hon är inte vaken men skriker och vrider sig mycket. Tog upp henne i min säng och till slut somnade hon om. Då kom er pappa med Irma, hon somnar säkert om! Det gjorde hon inte… så det var bara att kliva upp. När man väl fick sova för barnen kommer gubben och väcker en. Han gick ut för att ta hem virket från grannen och så satte han ut soptunnorna. Vi glömde det igår. Jag såg sen sopbilen komma och väckte Signe och så tittade vi på de tömde våra tunnor. Signe gillar då Halvan kör sopbil. Er pappa kom in och vi åt frukost. Idag åt Signe mycket och det var bra. Er pappa for ut igen och gjorde lite nytta och er mamma tänkte gå ut jag med men Signe och jag bakade en kaka istället som vi skulle ta med oss idag. Det blev lite gjort ändå idag. Efter lunch åkte vi iväg till Ås.

Vi började med att åka till Fröjas trädgård. Där träffade vi familjen F och så fikade vi. Jag har hört om det och ville gärna prova. De ligger också i Ås och där bor även familjen F. Vi fikade och tjejerna lekte. De har ju en tjej som är tre månader äldre än Signe och tvillingpojkar som är en månad yngre än våra. Vi fikade, pratade och tjejerna lekte. Våra små tjejer ville inte sova längre utan de for omkring på golvet. Jag handlade tomat plantor och sen åkte vi hem till dem. Vi har skullat kommit dit i en månad men nu äntligen blev det av. Jag började med att gå med de stora tjejerna till lekplatsen. Signe har tjatat så om att få åka gunga och nu fick hon äntligen det. Hon gungade och åkte ruschkana, de stora glädjeämnena i livet. Vi gick sen i på deras tomt där de lekte i sandlådan. Irma och Elvira fick mat då vi kom och sen somnade de lagom i vagnen tills vi skulle äta. Vi åt grillade revben och det var jättegott. Det får vi nog prova en dag. Signe och Joline lekte bra mest hela tiden men ibland blev det bråk. Jag blev arg på Signe en gång för då sprang hon ut på vägen. Hon är ju inte van vid att det finns vägar med bilar på och förstår ju inte farligheten. Hon har börjat skämmas nu när hon gör sådant hon vet att man inte får göra. Hon vet att hon inte får men kan inte låta bli. Hon tar sönder saker och hon vet att man inte får men det kliar nog otroligt i fingrarna.

Det var en underbar kväll. Vi satt ute ända till åtta och vi åt, fikade, barnen fick mat och alla fyra små tvillingarna lekte bra tillsammans. Det är roligt nu när de har glädje av varandra. Det var lite spännande med nya ansikten. Irma hon kliver ju över alla oavsett vem det är. Ofta gnäller Elvira av att Irma ligger ovanpå henne. Vi packade ihop och körde hem. Då vi kom hem var alla barnen pigga efter en sovstund i bilen. Vi kollade på Macken avsnitt som jag spelat in och försökte få våra barn att somna utan resultat. Den sista somnade halv tolv och då var er mamma helt slut. Jag gjorde mig en kopp te för då tänkte jag nu händer det något. Så fort det är lugnt och jag gör en kopp te vill något barn sova eller vakna. Det gav inte så mycket effekt idag tyvärr.

Jag har ont… i magen och i ländryggen. Så ont hade jag inte förra gången jag var hos naprapaten. Hoppas det släpper snart och att de gör nytta. Jag har svårt att röra mig och resa mig. Det känns som träningsvärk och han har väl flyttat något igen. Det gör nog också att jag blir extra trött. 

Av Carina - 10 juli 2012 13:45

Ytterligare en bra dag till ända. Jag tror att jag har blivit mer ödmjuk sen jag fick barn. Jag uppskattar allt så mycket mer nu och Signe och jag pratar varje kväll om hur dagen har varit och de flesta dagarna har varit bra. Natten var ganska bra men jag tog in Signe till mig vid tre för då orkade jag inte gå in till henne fler gånger. Elvira fick lite mat för hon verkade ha magknip en sväng men sen somnade hon om. Jag hade ställt klockan på halv åtta för vi skulle iväg till djungelhuset idag. Elvira vaknade också då, jag snoozade så till slut gick jag upp. Vi åt frukost och sen packade vi ihop oss och åkte iväg. Vi hade bestämt med Stina och Anna med familj och vi dök upp 2 minuter för öppning. De andra kom strax efter. Signe är ju inte helt pigg men det gick bra för henne att fara omkring. Vi åkte rutschkana och klättrade lite här och där. Er mamma blev betydligt tröttare, det är bra för era föräldrar att leka här. Vi lekte och även de små tjejerna lekte, Moa börjar ju hänga på dem nu. De reste sig upp och for omkring efter bollar. De verkade vara nöjda. Vi åt lunch och lekte lite till innan jag behövde gå till naprapaten.

Pernilla körde mig dit och då jag kom gick han ut. Jag var lite tidigt, tog mig en kopp te och lyssnade på min mp3 spelare. Den dog häromdagen men har uppstött igen ifrån det döda. Det blev min tur att komma in och jag fick nog mer fysisk behandling denna gång, kändes det som. Bäckenet var fortfarande bra men ryggen var inte helt okej. Så det blev lite tryckande och dragande. Sen fortsatte han med det andra. Jag tänkte han kunde trycka så jag kunde bli lite smalare. Det kunde han inte hjälpa mig med, då försökte jag med om jag kunde få lite motivation. Inte heller det kunde han ordna men vi pratade lite om motivation. Han var snäll för han sa kan inte äta så många bakelser som du säger för då hade det synts. Att vara hos han är som att bli lite vägledd. Jag kom då på att min fika på kvällen är för njutning. Det är den enda gången på dagen som jag kan sitta själv och fika i lugn och ro. En stund då jag kan njuta av fikat. Han pratade fortfarande om att jag inte är så snäll mot mig själv. Du är bäst på att vara Carina. Du ska vara Carina som du är och inte som du tror att andra vill att du ska vara. Det är kanske inte så lätt. Jag är nog inte så snäll mot andra kanske men jag säger inte allt för jag är rädd att de ska bli ledsna. Er pappa tycker inte att jag för snäll mot honom… Idag ska vi ta bort kränkningar och sorg och lägga till glädje. Jag fick lägga händerna enligt order och titta på hans hand. Han frågade hur gammal jag var och sen räknade han ner. Nu är du sex år sa han och min hjärna gick på högvarv. Det var då mina föräldrar skilde sig. Jag kan inte minnas att de bråkade och jag har alltid tyckt att de varit en lyckad skilsmässa men jag kan ju ha tagit åt mig av den. Att det varit mitt fel, det är ju vanligt att barn gör det. Nu ska det bli spännande om det gör någon effekt. Jag ska komma tillbaka om 6 veckor. Han sa att det är bättre men kan bli ännu bättre.

Er pappa var precis runt hörnet då jag kom ut. Vi åkte till stan och vi började med att fika. Därefter handlade vi de vi var inne för. Signe behövde fler småtrosor då hon kissar i dem lite väl ofta. Hittade då även fina byxor till henne på rea. Vi kollade på sovsäckar men ska få lite mer information om dem innan vi bestämmer vilken vi ska ha. Jag köpte ett par jeans. Jag är trött på att inte kunna knäppa dem jag har när de är nytvättade. Jag hittade ett par på rea och sa att till hösten kommer jag igen och köper ett par nya i mindre storlek men nu vill jag att de passar. Vi handlade så vi kan sätta upp grindarna på altanen. Jag fick också tag i ett guldhjärta till Irma. Hon ringde och sa att de hade fått hem ett och det var rätt. Så jag köpte det. Vi åkte sen och handlade mat och sen hem. Det blev en kort kväll för vi var hemma så sent. Signe var arg som ett bi under middagen. Hon åt lite men sen skrek hon. Hon ville sova men jag fick inte klä av henne och bytta blöja. Allt gjordes under tvång. Hon var helt vild och bara skrek och sparkades. Hon var lika vild i sängen så jag tog upp henne. Då kräktes hon. Efter det var hon mycket gladare och piggare. Jag frågade om hon hade haft ont i magen och då sa hon ja. Hon drack sen mjölk och åt leverpastejmackor. Inte ville hon sova sen. De små somnade men inte Signe. Till slut fick er pappa lägga sig i hennes säng och sen somnade hon. Jag ska lägga över allt från min dator till vår externa hårddisk och sen ska Pernilla hjälpa mig med att laga min halvdöda dator. Kanske räcker det med att tömma den. Den var kanske för hårt belastad? Ikväll fikade jag bara en kopp te. Det kändes bra och jag var inte sugen på något annat. Det har kanske vänt?

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards