Alla inlägg den 10 januari 2009

Av Carina - 10 januari 2009 10:02

Idag hade vi sovmorgon, äntligen! Men vi vaknar vid halv niotiden utan att ställa klockan. Din mamma är alltid trött men vi kom ändå upp i ganska bra tid. Åt frukost och sen upp till bygget.

 

Idag har vi byggt ganska bra tycker din mamma. Men din pappa fick så ont i knäet att han blev lite handikappad. Vi åt lunch i husvagnen, fikade två gånger i huset och så värmde vi lasagnen i huset. Vi har ju en spis numera i huset, men liten med två plattor och ugn.

 

Din mamma städade lite först, slängde skit i containern och sorterade ut sådan som ska till stugan, Ljusdal och i boden. Därefter satt din mamma spånskivor.

 

Din pappa letade efter en nyckel han hade gjort och som vi letade. Din pappa var mycket säker på vart han hade lagt den och eftersom att den inte var där han hade lagt den måste ju din mamma ha lagt bort den. Din mamma slänger mycket och plockar undan mycket men din mamma slänger inte sådant som vi ska behålla. Din pappa hade kopplat vattenslangar i köket och skulle ha denna nyckel, nu blev han sur och ville inget mer. Men din mamma sa att den kommer att komma fram bara vi slutar att leta.

 

Din pappa fortsatte med mer el i tvättstugan och sen hittade han den. Han hade lagt den på ett annat ställe…

 

Vi har börjat sätta vattenslangar till badrummet uppe. Din pappa har borrat hål till dem där uppe. Det kändes bra då vi gick ner till husvagnen igen. Mycket är nog för att vi städade undan en hel del också. Det känns bättre för din mamma i alla fall. Din pappas knä blev bara sämre och sämre, din mamma fick hjälpa honom för även armarna hade tagit skada.

 

Innan vi åt tömde din pappa husvagns toan och så slängde vi lite skräp. På kvällen såg vi på körslaget och sen lekte vi med datorerna.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards