Alla inlägg den 19 juli 2008

Av Carina - 19 juli 2008 10:59

Idag tog jag lite sovmorgon, och det var välbehövligt. Det gjorde även din pappa och vi pratade i telefon på förmiddagen. Din mamma åt frukost och skrev i bloggen och din pappa skulle handla till den tillfälliga toaletten som vi ska sätta upp på garagegrunden.

 

Din mamma skulle hämta Helena kl 12 och sen skulle de gå i Lund och mysa. Det var fint väder och vi parkerade och gick in till stan. Vi shoppade lite och vi käkade lunch. Din mamma gillar att bara vara i Lund. Försöker alltid åka in och bara supa in atmosfären i Lund då hon är hemma. Då vi var klara med Lund så körde vi hem till Flyinge för Helena skulle hjälpa din mamma att sätta upp takboxen.

 

Då vi kom hem fikade vi, din mamma med te och Helena med en öl då hon skulle ut på partaj på kvällen. Din mamma gick ner och packade in de sista paketen till Helena. Så slipper jag att skicka de med posten eller ta med dem om jag flyger nästa gång.

 

Körde hem Helena och på vägen hem körde jag inom Ingela för att hämta stockrosskott. Men jag hittade inga och det var igen som öppnade. Din mamma ringde och inte heller där svarade någon och så skickade jag ett sms. Men då jag var halvvägs hem ringde Ingela och jag vände om. Det ösregnade då vi skulle ta skott, men din mamma fick några krukor fulla.

 

Vi satte oss sen och fikade, din mamma hade ju inte bråttom hem. Vi pratade en massa och innan din mamma åkte hem gick vi ut och plockade bigarråer. Helt underbart goda och jag plockade även så vi kunde ha med oss på resan imorgon.

 

Då jag kom hem pratade jag med din pappa, han hade satt på headsetet och kunde därför prata samtidigt som han jobbade. Innan jag åkte hem var jag inne och köpte fika till morgondagen då vi ska köra upp.

Packade och fyllde bilen eller takboxen, för jag har min packning där och då kan din moster ha bilen för sig själv.

 

Din pappa har satt upp väggarna till toaletten och målat vindskivor. Han har jobbat på hela dagen, han fick ju börja med att handla material.

 

Somnade gott då jag sagt god natt till din pappa, nu är det inte länge tills vi ses igen.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards