Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Käre Gabriel 30 april

Av Carina - 30 april 2009 20:10

Vi vaknade av att din kusin Alice sprang in i rummet. Hon tyckte det var spännande att soffan var utbäddad. Så din mamma stack upp huvudet över din mamma och sa hej! Då blev lilla Alice rädd, hon hade väl inte väntat sig att det skulle ligga någon där. Då hon somnade var det ju ingen där mer än hennes mammor.

 

Vi gick upp och åt frukost. Vi kom iväg i god tid, din pappa skulle ha telefonmöte klockan 9. Det kändes bra att vi kom iväg så pass tidigt men då vi skulle köra kom din mamma på att vi hade glömt termosen. Så din mamma knallade upp och fick lite påfyllning i den. Sa hej igen och vi körde. Din mamma körde lite fel men snart var vi ute på E4:an men vi kom bara till kungens kurva innan din mamma kom på att jag glömt jackan. Så det var bara att vända och din mamma hade tur att det gick att komma runt och ner igen på samma ställe. Det gör man inte alltid i Stockholm. Nu ringde din mamma och sa att vi var på väg igen. Alice och Anna stod ute och väntade på oss med jackan på armen.

 

Äntligen var vi på väg, fortfarande innan nio. Din pappa hamnade i telefonmöte och din mamma fick vara tyst. Din mamma körde och det gick fort och det var fint väder. Vi skulle stanna och fika längs vägen och det blev att vi körde ända tills vi kom till din mammas favorit ställe. Det ligger utanför Gränna och det är sådan fin utsikt där över Visingsö. Din mamma säger varje gång vi sitter här och fikar att nästa gång ska vi stanna här och åka över till Visingsö och semestra lite här. Sen kommer din mamma hit och bara vill köra hem utan att stanna. Vi måste nog beställa hotell innan vi åker dit så din mamma inte har råd att åka hem direkt.

 

Idag satt vi ute och fikade, vi åt var sin macka och så delade vi på en kaka. Din pappa vi köra nu och din mamma njöt av utsikten innan Jönköping, för när man väl passat Jönköping ser man inget förrän man är halvvägs in i Skåne förutom skog. Vi stannade i Värnamo och åt och sen körde din mamma vidare. Vi stannade sen utanför Hässleholm och fikade innan vi äntligen var i Flyinge.

 

Vi packade ur bilen och så skulle vi bara vila en stund men oj vi somnade. Din mamma vaknade med ett ryck och undrade vart jag var någonstans, vilken tid på dygnet och vilken dag. Vi gjorde i oss i ordning och åkte in till din moster och kusin Ian. Din mamma haffade Ian direkt och han är lite främmad men inte så mycket. Han känner nog igen sin moster och morbror. Vi lekte lite och sen gick vi ut i trädgården. Vi skulle grilla och så skulle Mia och lille Ebbe komma. Ian och din mamma lekte, spelade boll och lite annat. Din pappa började grilla, grillen var igång och din pappa tog tag i det.

 

Mia och Ebbe kom och Pernilla kom ut och vi satte oss för att äta. Din kusin Ian var lite skeptisk till Ebbe, han granskade honom och tänkte säkert att vad du än gör så ta inte min mat och mina leksaker. Ebbe däremot verkade jätte glad över att ha fått en kompis. Din mamma pratade med Ebbe och han verkade gilla din mamma. Han var så söt, smal men söt.

Då vi ätit lekte din mamma med barnen, Ebbe ville leka med inte Ian. Men tog Ebbe en leksak av Ian ville han genast ha den och kastade den han hade.

 

Vi pratade en massa också och din pappa är så duktigt. Din mamma blir stolt över honom. Han plockar fram, grillar, plockar undan och håller koll på allt. Då kan din mamma och henne vänner ägna sig åt att prata, förstår inte alltid vilken tur din mamma haft som hittat din pappa.

 

Mia och Ebbe åkte hem och din mamma, pappa, moster och Ian gick till Pildammsparken. Där hade de en eld och ett ljusspel, vi kom lite sent så vi missade delar av ljusspelet men vi såg då de tände elden. Det var mysigt att stå där och luta sig mot din pappa och känna hans armar runt mig. Ian sov i vagnen. Han är ett mycket snällt barn, han är lite livlig med snäll. Din mamma mös mycket med honom nu ikväll. Så mycket jag kunde, vi ska träffa honom på söndag igen och din mamma längtar redan.

 

Då vi kom tillbaka körde din mamma och pappa hem och så somnade vi direkt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 5 februari 2022 16:42

Undra om jag skulle ta och uppta mitt bloggande igen. Jag har varit på gång några gånger men har inte kommit till skott. Tror att jag skulle må bättre av att skriva av mig här. Nu har det gått några år och vi har fått stora barn. Signe blir snart 1...

Av Carina - 3 april 2017 21:44

Ibland blir man extra glad över sina barn. Vi har ju ingen alls problematik med skärmtid i vår familj, förutom för mamman då… De kollar ju så klart på tv men använder inte varken telefon eller dator. Istället är våra barn gärna ute. Nu när det...

Av Carina - 2 april 2017 21:09

Imorgon ska jag på mammografi. Fy och usch, inte för att det är obehagligt utan för att jag är rädd. Jag är ju sällan sjuk knappt ens förkyld, fast jag har fått en släng nu för ovanlighetens skull. Har inga sjukdagar, knappt vab heller för den delen....

Av Carina - 21 mars 2017 22:00

Tänk att det är 9 år sen du föddes Gabriel, vårt efterlängtade barn. Jag hade längtat efter barn i många år och nu så äntligen skulle jag bli mamma och få mitt efterlängtade barn. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag fick mitt efterlängt...

Av Carina - 14 mars 2017 22:00

Det blev inte som jag tänkt mig men det blev bra ändå Nu har vi haft en veckas sportlov. Signes första sportlov och vi andra fick hänga på. Vi har ju alltid varit beredda, trodde vi, på att Thomas skulle kunna få jobb och att våra lov skulle gå om ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards