Alla inlägg den 21 april 2009

Av Carina - 21 april 2009 21:35

Idag skulle du egentligen ha kommit för ett år sen, nu blev det inte så istället gifte din mamma och pappa sig just den dagen. Så idag firar din mamma och pappa, vår första bröllopsdag. Vi hade tänkt gå ut och äta ikväll men eftersom att din pappa ska vara hemma och jobba så kändes det onödigt. Vi ska hitta på något på fredag kväll istället. 

Vi bestämde idag att vi skulle äta frukost i huset numera, vi har ju vårt fina kylskåp där. Idag blev det fil och din pappa ordnade som vanligt. Men sen var det inte som vanligt längre, för idag skulle din pappa lämna sperma prov. Det kändes mycket konstigt att få det gjort så där på beställning ner i ett rör. Men det blev fixat och så fick han stoppa det i fickan så det inte blev kallt och åka direkt till sjukhuset. Man ska lämna in det inom en timme.

 

Din pappa åkte dit och din mamma till sitt jobb. Idag skiner solen men det är inte så varmt som man kunde tro. Jobbade hårt hela dagen och för en gång skull åkte din mamma hem tidigt idag. Redan klockan lite över tre stämplade din mamma ut och åkte hem. Hämtade posten på väg och då hade din farfar skickat laddaren som din mamma glömde i stugan. Den är till headsetet och den måste din mamma ha, speciellt då vi åker till Skåne.

 

Din pappa var och handlade lite till huset då han varit och lämnat provet och så handlade han lite fika till oss. Så då din mamma kom hem fikade vi och så mös vi så över att vi varit gifta i ett helt år. Det känns som en kort år, samtidigt som ett jättelångt. Det har hänt så otroligt mycket under detta år. Det känns dessutom helt underbart över att vara gift med din pappa.

 

Din pappa ville bygga så din mamma la in bilder i bygg bloggen, vi jobbar ju nu så hårt och det händer ju saker hela tiden. Din mamma chattade också med Helena och hon skrev massa fina saker, om att din mamma var värd din pappa och det är jag verkligen. Din mamma väntade länge på honom men det var det värt. Hon frågande också om din mamma vant sig vid att vara fru och det har jag. Men ibland måste din mamma nypa sig i armen om det verkligen är sant att detta.

 

Idag har ju din pappa varit hemma och han har fått upp massa tekniska prylar i tvättstugan. Han har också fått upp grejerna som vi ska sätta i vattenslangarna i, när det är klart kan vi få in vatten i ledningarna och det skulle ju kännas fint.

 

Innan vi gick ner i huset igen så fikade vi en gång till. Vi är nöjda med att vara gifta och att bygga hus. Din mamma kom på att det var Äntligen hemma så din pappa gick först ner till husvagnen och din mamma kom strax efter och det var längesedan vi tittade på TV. Då fyllde vi även i formuläret till Riga, vi ska prova få äggdonation där. Väntetiden är kortare och det är billigare än i Finland. Inte heller blir det någon prisskillnad med flyg till de olika ställena. Vi somnade som stockar då vi väl la oss.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards