Alla inlägg den 2 maj 2009

Av Carina - 2 maj 2009 21:01

Fest ikväll!! Äntligen!! Vi hade ställt klockan idag för vi ska in till stan och äta frukost med Kenneth och gänget. Din mamma och pappa kom likväl lite sent men det var de andra också… fiket de valt var i skuggan och det var synd. Din mamma hade dessutom tvingat din pappa att han tre kvarts byxor och han pep hela tiden om hur mycket han frös.

 

Det var Kenneth, Lee, Helena, Stefan och Helenas kompis Ida och din mamma och pappa. Stefan går på kryckor då det inte var någon idé att byta fik utan vi beställde här och led och umgicks. Det är alltid kul att träffats och din mamma och Kenneth brukar träffas och äta frukost då din mamma kommer ner men idag skulle vi ha träffats ändå för han la ut för din mamma till Johans begravning.

 

Din mamma, pappa och Helena gick vidare sen och gick i affärer, din pappas favorit sysselsättning. Din mamma handlade lite kläder och så satte vi oss och tog en öl på torget, inte din pappa som körde men vi andra. Då vi druckit upp gick din mamma och pappa och åt på Burger King innan vi körde hem.

 

Vi vilade oss lite i form, drack en liten drink och gjorde oss i ordning för kvällen. Din pappa var så fint i sin kostym, svart skjorta och en lila slips. Din mamma blev fin i sin nya klänning. Din mamma hade köpt nya skor idag för jag kunde ju inte ha strumpor och stövlar i denna sommar värmen. Lite vita ben har ingen dött av och det är ändå ingen som ser dem, vi ska bli så mänga…

 

Jocke kom och hämtade oss och vi åkte till lokalen. Där var det lite mer att fixa och sen tog din mamma emot gästerna och prickade av dem. Din mamma hade varit lite orolig över hur det skulle vara att träffa alla igen. Det är ju många på festen som inte vet att du har funnits Gabriel men det är vissa som vet som inte din mamma har träffat. Sådana bekanta som man bara träffas vid fester eller i andra lösryckta sammanhang. Förhoppningsvis vet alla som visste att det inte gick vi hade tänkt.

 

Det var fint väder så alla samlades utanför. Din pappa hade fått en danskurs av din mamma på ca 2 minuter igår så din mamma hoppas han uppför sig väl ikväll. Din mamma presenterade honom för vissa utvalda men annars minglade han runt själv. Det är en bra egenskap din pappa har, han kan roa sig själv och behöver inte hänga din mamma i kjolen. Ja, din mamma hade sin nya fina Domus klänning på sig och kände sig fin.

 

I år kom även din moster, hon har inte varit med innan men din morbror var med sist och din mammas ena kusin. Festen började och vi åt hel stekt gris och drack snaps. Din mamma hade bra bordskamrater och det var en trevlig middag. Sen var det dans och din mamma hade ju nyinköpta skor men de var bra att dansa i. Din mamma dansade så mycket att benen kommer att värka imorgon.

 

Då din mamma dansade men en kille och vi pratade om att din mamma hade gift sig och då sa han: Ja visst, du fick ju barn också! Då sa din mamma att det inte gått så bra och då kom han på att det visste han nog. Han bad så mycket om ursäkt och detta har din mamma oroat sig för men nu klarade din mamma av det bra. Värre var det för killen, han bad om ursäkt resten av dansen och resten av kvällen tittade han med en bedjande blick på din mamma om att han bad om mera ursäkt.

 

Din mamma dansade sen med en annan kille och han beklagade sorgen och det gjorde han redan då din mamma kramade om honom då han kom. Han sa att han tänkt så mycket på din mamma och att det var så otroligt orättvisst att detta hände din mamma. Så din mamma och han pratade lite om vad som hänt och det kändes bra för din mamma att han ville berätta vad han tyckte.

 

Nästa kille din mamma dansade med pratade också om detta. Hur orättvisst det är och hur svårt det är att bli med barn då man vill. Din mamma berättade att vi skulle till Riga och prova äggdonation. Det som kändes lite konstigt var att det var bara killar som kommenterade dig Gabriel, men det var kul att de gjorde det. De gjorde det dessutom på ett bra sätt som inte gjorde din mamma ledsen.

 

Din pappa hade fått höra massa komplimanger angående din mamma. Att din mamma är en riktigt toppen tjej, tom den bästa i hela Skåne. Det tycker ju redan din pappa som tur är. Men det var kul för honom att höra så gott om din mamma och så var det kul för din mamma att höra.

 

Din mamma dansade lite med din pappa och han är mycket bättre nu än vad han var för 1½ år sen då vi var på bröllop. Han studsar lite väl mycket men han är läraktig, din mamma gillar ju dessutom att vara nära din pappa. Kvällen tog slut lika fort som den brukade, men det hade idag varit ovanligt roligt. Vi fyllde lokalen idag, vi kan inte bli fler så vi hoppas på fullt hus nästa år igen.

 

I år hade vi anlitat två som skulle var i köket och se till att det fanns mat och sen skulle de ta ut alla tomma flaskor och då vi skulle börja städa gick det fortare än vad det brukade. Din mamma och pappa tömde bord, fällde ihop bord, ställde bort stolar och ställde tillbaka bord och stolar. Då klockan var tre kom taxin och hämtade oss. Din mamma och pappa stöp i säng då vi kom hem, din mamma var så trött att jag knappt orkade gå och lägga mig. Men jag hade inget skavsår trots att jag hade nya skor.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards