Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Carina - 25 maj 2009 20:03

Din mamma sov lite taskigt i natt, trodde hela tiden att jag glömt ställa klockan. Till slut då klockan ringde var inte din mamma inte alls intresserad av att gå upp som vanligt men din pappa ser till att jag gör det. Din mamma känner sig orolig över dagen imorgon, vill bara att vi ska vara där nu och få det överstökat. Vi har redan packat så det är bara att åka, ev kommer din mamma att jobba länge och då är det bra att det är klart.

 

Både din mamma och pappa körde till sina jobb. Din mamma kunde nästan lika gärna ha varit hemma, gjorde inte så mycket nytta då jag bara hade tankarna i Riga. Din mamma hade glömt att jag skulle på lunch med Sktf om pensioner men kollegorna påminde mig. Vi fick gratis lunch och det gillar ju din mamma.

 

Din mamma åkte hem redan vid halv fem tiden för det gick inte att tänka. Din pappa skulle ha middag färdig och vi skulle ha köttbullar och potatismos, men din pappa hade ätit köttbullar till lunch och fixade istället potatisbullar. Det var tur för även din mamma fick köttbullar till lunch.

 

Vi åt och så packade vi det sista och väntade på att taxin skulle komma. Vi hade ju hittat reservnyckeln till din mammas Golf och idag skulle vi lämna den på flygplatsen till killen som köpte den, han jobbar där. Vi tog även med varningstriangeln som vi hade kvar. Vi väntade och väntade och din pappa ringde och kollade och fick veta att han var på gång. Strax efter ringde taxin och hittade inte hit, så är det jämt. Då vi hoppat in i taxin sa han att planet var försenat… det skulle gå 19.40 och nu var det ändrat till 20.30… vi som ville sova!

 

Då vi kom till flygplatsen checkade vi in bagaget och så satte vi oss och tog en fika. Vi läste lite och din mamma kryssade lite korsord. Det drog ut ytterligare på tiden och vi åkte inte iväg förrän kl 21 och det tar ju en timme att flyga. Vi var trötta men det är inte så lätt att sova då man har resfeber. För det kan man säga att din mamma har haft hela dagen. Din mamma har varit orolig, magen har kurrat, varit och pinkat varje timme och varit allmänt flummig. Så här var inte din mamma då vi skulle åka till Sophia hemmet. Kan det vara ett gott tecken…

 

Vi kom fram och checkade in på hotellet, då var vi otroligt trötta och räknade ut att vi snart skulle upp igen. Vi skulle checka in senast 07.05 och vi ska ha ätit frukost innan dess. Din mamma upptäckte att det fanns ett badkar men hade inte orka bada och inte tid heller. Dessutom fanns det en vattenkokare och det brukar det inte heller finnas… nu kunde jag inte använda den heller… men din mamma hann måla tånaglarna.

 

Vi somnade utan öronproppar… men din mamma tänkte på Riga och det kommande beskedet ända tills John blund kom!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards