Alla inlägg den 19 augusti 2009

Av Carina - 19 augusti 2009 18:18

Din mamma och pappa har svårt för att gå upp på morgonen. Det är skönt att sova och här man dessutom inget planerat så är det ännu svårare att komma upp. Idag väcktes vi av din moster. Hon undrade om vi kunde eller ville köra hem henne till Malmö så hon kunde hämta lite mer saker och lämna tillbaka lite annat. Vi hade inte annat för oss så vi bestämde det.

 

Vi gick upp och åt frukost, latade oss lite och sen körde vi och mötte henne i Lund. Vi körde först och mötte din mormor och så handlade vi lite mat. Idag skulle vi få hemlagat. Din moster föreslog kokt torsk och vit sås och det är din mammas favorit mat.

 

Då vi kom hem till din moster hjälpte din pappa till i köket, han fixade potatis och städade undan där. Din mamma dammsög och din moster fixade mat och packade. Vi åt och sen packade din moster vidare och din pappa fixade i köket. Din mamma kelade med Inka, katten. Innan vi åkte fikade vi på kladdkaka, vispgrädde och te/kaffe.

 

Din morbror kom och hämtade din moster, din mamma och pappa skulle till din morfar ikväll och då behövde vi inte åka via Lund. Det är besöks förbud hos Ian men förhoppningsvis kan vi åka dit imorgon. Han ska då komma ner på avdelningen. För att slå ihjäl tiden innan vi skulle vara hos din morfar så åkte vi till lite affärer. Vi var på ÖB och handlade lite, din mamma ska ju ha ihop 31 paket till Helenas julkalender. Hittade lite smått och gått där. Vi var sen på lite fler affärer och så var vi på Hornbach, ett typ Bauhaus. Vi kollade runt lite och tittade efter en lampa i hallen uppe. Vi gick från gång till gång och till slut sa vi båda två, den vill vi ha. Så den köpte vi, vi handlade också en soptunna till toan uppe och en dusch slang. Det är skönt att ha det gjort innan vi kommer hem för då vill vi bara bygga.

 

Vi var inom en båtaffär men där var inte så mycket båtar men vi tog lite broschyrer. Man ska inte komma för tidigt till din morfar så vi åkte till Bejers park, där har din mamma varit så otroligt ofta då jag var lite och blev passad hos farmor. Det var kul att komma dit igen och den är stor fast din mamma också är stor.

 

Då vi körde tillbaka hamnade vi lite vilse och körde fel men vi hittade snart rätt igen. Då vi kom till din morfar visade vi bilderna på Knoll och Tott och de är så glada för vår skull. Din morfar berättar ofta om hur glad han är att din mamma och pappa har träffats. Han säger att han aldrig sett sin dotter så glad som nu. Det stämmer ju för din mamma är så lycklig över att han träffat din pappa. Han var också så glad över er Knoll och Tott, vi hade varit lika glada bara det blivit en men två är ju ännu bättre.

 

Vi åt en god pizza och sen fikade. Vi stannade några timmar men då det var dags för piller klockan att ringa åt din mamma pillerna och sen körde vi hem. Även idag somnade vi som stockar.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards