Alla inlägg den 6 mars 2009

Av Carina - 6 mars 2009 18:55

Härligt att vakna upp sidan om din pappa. Det din mamma saknar mest då din pappa är borta är närheten, då gör det inget att han bara pratar massa bilar för är jag bara nära honom behöver jag inte lyssna bara mysa av hans närhet. Synd bara att det är fredag och vi måste till jobbet.

 

Vi körde till jobben, idag skulle din mamma direkt till kontoret och tänkte först gå över isen men kom på att jag skulle lämna blodprov idag och då måste jag köra bil dit. Började jobba och sen kom vår schemaman och hjälpte din mamma. Vi ska lägga schema nu igen och allt din mamma lärde sig förra gången är borta nu.

 

Vi hade bestämt att vi skulle gå ut och äta tillsammans på fredag och det hade nästan din mamma glömt. Men din mamma trodde i alla fall inte att alla vi chefer skulle gå ut för det brukar vi inte men det var trevligt. Det är säkert bra för oss att vi gör något tillsammans utanför jobbet, så om att det är lunch.

 

Då vi kom tillbaka klädde din mamma av sig och bytte skor och precis då kom jag på att jag skulle lämna blodprov. På med allt igen och körde till sjukhuset. Din mamma har ju varit och tagit prov förut och då har det varit en sådan lång kö och det stressar din mamma. Nu la jag i pengar för drygt en och en halvtimme för sist tog det över en timme. Nu kom jag ner och visserligen fick jag vänta lite på att få en nummer lapp men sen var det bara att knacka på och gå in. Din mamma hade tänkt skicka ett sms till din pappa men hann inte!

 

Hon var lite skeptisk över om provet var tvunget att gå iväg idag eller inte, men din mamma satt jag var tvungen att ta det idag eftersom att man ska ta det dag 3 under mensen. Det gick bra och på mindre än en kvart var din mamma ute vid bilen igen. Ringde din pappa på väg ut och berättade om vad som hänt. Att nu äntligen har provet skickats, dessutom klarade din mamma alldeles utmärkt att ta prov idag, inga tårar.

 

Dagen gick sen fort och din mamma och pappa skulle träffas för att gå på marknad. Din mamma ringde och bestämde att jag skulle gå halv fyra. Vi träffades på Frösön och gick över isen till stan, din pappa har ju inte gjort det tidigare och så slapp vi betala parkering.

 

Vi gick över isen, det har blivit dubbel is på vissa stället mot stranden men där vi gick är det tjockt med snö. Det blåste bra och din pappa pratade mest i telefon. Det är ganska långt men det verkar inte så då man ser mycket, det är som att gå på Revinge rakan… men vi kom fram precis vid vinterstaden och där började marknaden. Det var som en vanlig marknad med en massa stånd. Vi gick först upp till banken för din mamma hade fått utbetalningar och ville hämta ut dem för man kan inte betala med kort på marknad. Vi postade även kontraktet för huset i Ljusdal.

 

Då din mamma kom ut hade din pappa hittat en gammal granne från Sundsvall. Vi pratade med dem en stund och sen gick vi ner till stånden. Vi gick runt och kollade handlade nästan ingenting men vi åkte häst och släde. Din pappa trodde det bara var barn som gjorde det men det såg din mamma att det inte var. Det kostade tjugo kronor var och man fick åka en tur, det var mysigt, men fällen över sig och bjällrorna som pinglade.

 

Vi gick upp och fikade på Törners. Din mamma hade tänk att vi skulle äta något matigt, typ en varm macka men din pappa vill ju bara ha riktig mat. Vi fikade istället och satt där en stund och pratade. Din mamma sa till din pappa att han är dålig på att fika. Linda och jag satt här 1½ timme sist och kunde ha suttit lika länge till om vi inte hade skämts. Vi fikade först macka och pratade en massa och sen kaka och pratade vidare. Då sa din pappa att ni är ju tjejer… han måste lära sig fika mer och längre… han längtade nog mest hem efter mat!

 

Vi gick tillbaka hem över isen och då vi kom dit körde vi hem bakom varandra. Din pappa tycker det är synd att inte han kan få köra nya bilen för han har ju sin tjänstebil som inte din mamma får köra. Då vi kom hem hämtade din pappa posten och där var ett rek till din mamma. Då sa din mamma att om du vill köra så kan vi åka tillbaka till Frösön och hämta dosan till banken som reket gällde. Din pappa nappade direkt och vi körde tillbaka igen.

 

På kvällen kollade din mamma postgirot och det är elva stycken som har betalt till festen och det är ju kul. Vi kollade Så ska det låta och Skvalan och gick sen och la oss. Vi var båda trötta och din mamma längtade efter sovmorgon.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards