Alla inlägg den 10 mars 2009

Av Carina - 10 mars 2009 21:42

Idag skulle din pappa ha gruppträff, den skulle vara i Östersund men han skulle likväl sova på hotell. Din pappa var lite nervös för dagen, men vi kom iväg och din mamma åkte till sitt jobb. Jobbade hårt hela dagen och efter jobbet hade jag bestämt med Linda.

 

Vi provade ett nytt café idag, på biblioteket. De hade lite dåliga mackor men morotskakan var god. Vi kom precis innan stängning, men vi kunde sitta kvar så länge det var öppet på biblioteket. Idag skulle de ha kör övning så vi satt kvar. Vi pratade massa skit och sen när vi fått nog av kören åkte vi.

 

Din mamma och pappa fick en bok av Linda, en citat bok av han som skrev Alkemisten. Den kommer din mamma att lusläsa, för din mamma gillar citat och ordspråk. Din mamma körde hem Linda till campingen, så hon fick åka ännu mer fin bil. då din mamma körde förbi Scandic kom jag på att din pappa var där. Det var fullt med Teracom bilar där. Skickade ett sms med att din mamma var utanför Scandic, men din mamma fick inget svar.

 

Lämnade av Linda och åkte hem. Din mamma tänkte sova i huset med katterna men orkade inte. Då måste jag ta in en massa saker och det orkade jag inte. Satte på en kopp te och ringde till Mia. Hon fyllde ju år igår och då hade din mamma inte tid att ringa utan passade på idag då ingen annan ringde. Hon var barnvakt och höll på att ge dem mat men vi pratade ändå. Snart kommer hennes lilla bebis från Kina. Din mamma ska träffa honom då vi åker ner till Skåne.

 

Din pappa ringde aldrig… din mamma gick och la sig och lekte med datorn i sängen och väntade. Skickade ett sms till din pappa då jag åkte hem. Stannade och tog kort på mätarställningen och nu stod den på 100 mil… men din pappa svarade aldrig. Men till slut ringde han och då var det sent. Men idag pratade vi! Och det är inte alltid vi gör det på telefon. Din mamma saknar ofta det, din pappa pratar bara om vad han ser just då eller så är han så trött att han inte orkar. Men nu pratade vi verkligen med varandra och trots att din mamma skulle upp jättetidigt imorgon så vill jag inte lägga på. Till slut fick din mamma göra det i alla fall. Det känns konstigt att din pappa bor på hotell i stan och att din mamma inte får bo där med honom, i alla fall skulle din mamma vilja ha hotell frukosten!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards